4 Ocak 2015 Pazar

Tesettur Kombinleri

Kombinlerinizi yapmadan önce stilinizi muhakkak bilin ve her zaman o çizgide kombinler yapmaya özen gösterin. Saks ve grinin muhteşem uyumundaki ilk kombin sportif şıklığın da adresi. Uzun kazaklar ve kot pantolonlar benim en çok birbirine yakıştırdığım parçalar arasında. Bu kombinde ayakkabı stil görüntüsü ile bir hayli iddialı.

Ofis Kombinleri

Çalışan tüm kadınlar için, ofis ortamında seçtikleri kombin bir tarzı da yansıtacağından çok önemlidir. Kombinler ne çok rükuş, ne de çok sıradan olmalı. Ağırbaşlı bir eda içinde kendisini hissettirirken, kendine güvenen bir kadın imajını da yansıtmalı. İşte ilk kombinimi hazırlarken bu duyguları hissettim. Siyah ve grinin asil renk skalasına sığınarak, rahat ve şık bir kombini sizler için hazırladım.

Genç Kız Stilleri

Tüm genç kızlarımız öncelikle yaşının kıymetini bilmeli. Yaşlarının gerektirdiği gibi de giyinmeliler. Stil sahibi olmak isterken de asla rüküş bir görüntüye sahip olunmamalı.İşte tüm genç kızlarımızın stillerine uygulaması gereken 7 önemli kural.

Şal Kemer Kullanımı


Çoğu zaman hepimiz klasik giyinir çıkarız. Bu yüzden stil sahibi olarak görünmemiz neredeyse imkansızlaşır. Ama kombinlerinizde bazen sezon trendlerini uygularsanız, farkınız hemen ortaya çıkacaktır. Peki bugün şal ve kemer trendini öğrenerek uygulamaya ne dersiniz? İşte çok özel bir stil sizi bekliyor.

Kilolu Kadınlar Nasıl Giyinmeli

Fazla kilolarımız zaman zaman gün yüzüne çıkıyor. Düzensiz beslenme, hormonal dengeler, doğum ya da kalıtsal özellikler, kadınları büyük beden kıyafete mecburen geçiriyor. Kilolu kadınlar, asla bu durumdan şikayetçi olmamalı. Sağlık adına kilo verme yoluna giderken, bu durum içinde bulunduğu zaman zarfında, nasıl giyinmesi gerektiğini bilmeli. Sizler de kilolarınızdan memnun değil, ama nasıl giyinmeniz gerektiğini bilmiyorsanız muhakkak bu yazımı okuyun.

Zayıf Gösteren Stiller


Dönem dönem fazla kilolarımızdan hepimiz rahatsız oluruz. Diyete bir türlü başlayamadığımız dönemlerde, doğru giyinme yöntemleri ile fazla kilolarımızı kamufle edebiliriz. Bugüne özel hazırladığım, sizi zayıf gösterecek stil ipuçlarıma muhakkak kulak verin. Emin olun yaptığınız her ufak detay, sizi bir beden küçük gösterecektir. Gelin birlikte hepsini okuduktan sonra hemen uygulamaya geçelim.

Esarp Modelleri


İpek eşarplar tüm kadınların ilk göz ağrısı. Kombinlerde şallar, ipek eşarplarla yarışsa da, asla eşarpların önüne geçemiyor. Peki eşarplarınızda seçtiğiniz desenler ne anlama geliyor hiç merak ettiniz mi? O zaman ipek eşarp seçmeden önce muhakkak desenlerinin de manalarını düşünün. İşte eşarplar ve desenlerin dili.


Floral desen

İpek eşarp almaya gittiğinizde on eşarptan en az altısında, floral desenlerigörürüz. Yaz mevsiminde kır çiçekleri ve rengarenk çiçekler yer alırken, kış mevsiminda daha koyu renkler ve büyük motifler ipek eşarpların üzerinde yerini alır. İpek eşarplarda çiçekli modelleri seçiyorsanız eğer, klasik ve geleneksel bir yapıya sahip olduğunuzun göstergesidir.


Geometrik ve çizgili desenler

İpek eşarplarda en çok karşımıza çıkan ikinci desen grubu geometrik şekiller ve çizgilerdir. Düz tek renk kombinlerde, bu desenlerin her zaman şık ve özel durduğunu söyleyebiliriz. Eğer ilk tercihiniz geometrik ve çizgilidesenlerden yana ise modern giyim stilini benimsediğinizi gösteriyor. Çalışan kadınların ilk tercihi ise özellikle bu iki desendir.

Huse Giyim Koleksiyonu


Tesettür giyim markaları arasında kadınların zarafetini öne çıkaran tasarımları  ile adından söz ettiren Huşe Giyim, 2014-2015 Sonbahar Kış kreasyonu ile muhakkak bakmanız gereken markalar arasında. Özellikle klasik şıklığın adresi olarak gösterebileceğim markalardan olan Huşe Giyim, tasarımlarında modern ve minimal çizgisi ile dikkat çekmekte.

Arabi Sal Baglama


Son yıllarda şallar tüm hanımların favori parçası haline geldi. Rahat ve pratik örtünme şekli ile şal kullanımı, gittikçe yaygınlaşıyor. Farklı şal bağlama şekilleri de, şal örten hanımlar tarafından öğrenilmek istenilen konuların başında geliyor. Ben de sizler için son ayların favori şal örtme modellerinden biri olan, Arabi şal bağlama konusuna değinmek istiyorum. Bu modeli özellikle genç kızlarımıza tavsiye ediyorum