4 Şubat 2014 Salı

Pınar Sems Elbise Modelleri











Tesettür firmaları kreasyonlarını inanca dayalı prensiplerden yola çıkarak hazırlarlar. Tasarımları ve modellerini kadının fiziken ve ruhen rahat etmelerinisağlarlar. Bu da yetmez, kadının sanat ve estetik duygularını da hesaba katarak onlara şıklık ve zerafeti sunmak isterler. Ancak kadının hoşnutluğu kullandığı kıyafetin görsel ve ilkesel zenginliğiyle test edilebilir. İşte Pınar Şems elbise modelleri buna örnek olarak verebileceğimiz markaların başında gelir.

Pınar Şems elbise modelleri sadece kreasyonlarını sanat ve estetikle izah etmemiz yeterli olmayabilir. Bir ev kadınının veya bir çalışan kadının arasındaki farkı stilistler hünerleriyle kapattığını söyleyebiliriz. Pınar Şems ayrıac genç kızların ve üniversite öğrenci kızların da zevklerine ve giyim tercihlerine keyifle ceva;p verebiliyor.

Boydan topuklara kadar uzanan zarif elbiseler, Kemerli dizaltı pardösüler, bluzler, yelekler, klasik gömlekler birer zerafet abidesi gibidir. Siyahın, yeşilin, bordonun, sütlü kahvenin hakim olduğu düz renk kıyafetlerin yanısıra, koleksiyonda, çiçekli ve motiflerle süslenmiş elbiseler de hanımefendilerin beğenisine sunulmuştur.

Pınar Şems ile ilgili kıyafetlerde kombin yaparken, abartılı aksesuarlara ve takılara gerek duymassınız. Çünkü Pınar Şems elbise modelleri bir bütün olarak doğl reflekslerin bir ifadesidir. İhtiyacınıza göre orantılı aksesuar kullanmakta yarar vardır. Çünkü Pınar Sems bütün modelleriyle sbayanların giyim zevkine cevap vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder