23 Kasım 2013 Cumartesi

Kuaybe Gider Gömlek Modelleri

Kuaybe Gider vintage moda akımı tesettürlü tasarımcılar arasında en çok işleyenlerden diyebilirim. Şık ve klasik modelleri ile tüm hanımlar tarafımdan Kuaybe Gider tasarımları merakla beklenmektedir. Gömlek modelleri ise çalışan hanımlar için bakılacak şık modeller arasında.


22 Kasım 2013 Cuma

Roman Triko Modelleri

Roman giyim yeni sezonda zarif triko modelleri ile renkli bir alışveriş için merhaba diyor. Sizler de bu şık modellere bakmak için hemen tüm detayları tıklayın.

Gri Triko Modellerinde Sezon Şıklığı

Sezonun öne çıkan triko modelleri arasında renk olarak en çok konuşulanın gri olduğunu söyleyebilirim. Özellikle çalışan hanımların tercihlerinde gri rengin ayrı bir ağırlığı ve özelliği vardır. Ben de bugüne özel sizler için birbirinde zarif ve şık detaylarla tasarlanan gri triko modellerini hazırladım.


Sonbahar Kombini

Ekru ve siyah bu sezon birbirine en çok yakıştırdığım iki renk olduğunu söyleyebilirim. Ben de bugüne özel bu iki rengin cazibesinden esinlenerek sonbahara özel şık bir kombin hazırladım. Stil sahibi hanımların şık trendlerle buluşması doğru renk ve modelleri birleştirmesi ile olacaktır.

Otantik Triko Modelleri


Spor Çanta Modelleri

Spor giyinmeyi seven stil sahibi hanımlar için sezonun öne çıkan şık spor çanta modellerini sizin için araştırdım. Renk ve model zenginliği içerisinde kaybolacaksınız diyebilirim. İşte birbirinden şık spor çanta modelleri






Pardesü Kombin Örnekleri

Sezonun öne çıkan pardesü modellerinden sizler için şık kombinler hazırladım. Umarım sizler de beğenirsiniz.

Bordo Tesettür Modelleri

Sezon trendi bordo tesettür markalarının koleksiyonlarında da öne çıkan anahtar parçalar arasında diyebiliriz. Benim en beğendiğim bordo modellerinden birkaç şık tasarımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Pardesü modellerinde özellikle bu sezon bordoyu tüm hanımlara tavsiye ediyorum.


Kış Tesettür Giyim Modelleri

Soğuk havaların gelmesi il kış günleri de kendini iyice hissettirmeye başlamakta. Tesettürlü hanımlar için kış kombinleri daha kolaylık taşımaktadır. Özellikle tek bir dış giyim ve ipek eşarp ile kolay ve şık bir kombini hazırlamak mümkün. Bugüne özel size beğendiğim kış tesettür giyim modellerinden örnekler hazırladım.


Tekbir Gömlek Modelleri

Tekbir tesettür giyim markaları arasında adından en çok söz ettiren markaların başında gelmektedir. Tekbir Giyim yurtiçinde birçok satış noktası ile tesettürlü hanımların da uğra yeri olmaktadır. Yeni sezonda gömlek modelleri özellikle çalışan hanımlara önerebileceğim şıklıkta. Sizlere birbirinden şık Tekbir gömlek modellerini sunuyorum.

Alexander McQueen Esap Modelleri

Dünyaca ünlü markaların eşarp koleksiyonlarını yakından takip ediyorum. Yeni sezon heyecanla eşarp koleksiyonu beklediğim markalardan birisi de Alexander McQueen. Özellikle kafatası modellerini eşarplarında sıklıkla kullanan markanın, 2014 sonbahar kış modellerinden beğendiğin tasarımlar da oldu. Sizler de Alexander McQueen eşarp modellerini merak ediyorsanız işte size şık tasarımları.

17 Kasım 2013 Pazar

Minel Ask Tesettur Giyim

Sizin için aşkla tasarlanan Minel Aşk ürünleri şıklığı ve rahatlığı buluşturuyor.

Markamız Minel Aşk. ‘Aşktan’ anlamına geliyor. Tasarımcısı Tuğba Kuşçuoğlu bu işe olan aşkını işine yansıttığını söylüyor. Dünya modasını tesettüre uyguladığını, klasik kalıpların dışına çıktığını anlatıyor: “Bu alanda yapılan en sık yanlış kıyafet bedenlerinin büyük olmasıydı. Çok zayıf insanlar adeta elbiselerin içinde dönüyordu. Biz kalıpları daralttık. Pul payet çok moda olduğu için bunu tesettür abiyelere de uyguladık. Hatta elbise ve eteklerimizi kuyruklu yaptık. Eskiden abiyelere klasik eşarplar takılırken bone üstüne şal kullanımını öneriyoruz. ‘’
Minel Aşk denilince akla ilk gelenler ,peplum ceketler ve balık etekler .
Minel Aşk tesettür abiye tasarımları ve günlük kullanıma uygun tesettür elbise, etek, gömlek, ceket modelleriyle tesettürlü bayanların oldukça ilgisini çekti ve çekmeye devam ediyor. Minel Aşk‘in modelleri o kadar çok ilgi gördü ki ünü Türkiye sınırlarını aştı tüm İslam ülkelerine yayıldı.

İzmir’in en önemli tasarım markalarından biri olan Minel Aşk, Almanya, Belçika, Avusturya, Hollanda başta olmak üzere dünyanın bir çok ülkesine ihracat yapıyor.
Tesettür giyim ürünleri satan online alışveriş siteleri Minel Aşk ürünlerini satmak için büyük bir rekabete girdiler. Türkiye’nin büyük şehirlerindeki mağaza ve butiklerde Minel Aşk ürünleri neredeyse yok satıyor.
Tuğba Kuşçuoğlu beklendiğinden büyük bir ilgi gördüğünü ifade ediyor. Tesettür tasarımcıları arasında marka olma yolunda ürünleriye hızlı ilerleyen Minel Aşk tesettür bayanların ilgisini çekmeyi başarıyor.

14 Kasım 2013 Perşembe

Pardesü Kombin Örnekleri


Yeni Sezona Özel Trikolar

Annelerimiz eski zamanlarda ellerinde trikolarımı örerlermiş. Annelerimizin ördüğü kazakları makine üretimi kazaklarla mukayese etmem bile. Ama yine de annelerimizden çok daha şık triko modelleri de biz hanımlar için inanılmaz güzel.


Sonbahar Tesettür Modelleri

Yeni sezonda birbirinden özel tasarımlar tesettürlü hanımlar için mağazalarda yerini almaya başladı. Tesettür modellerinde yeni sezonda dikkatimi çeken en önemli detay minimal formların ağırlık kazanması. Açıkçası ben de sade modelleri her zaman daha çok sevmişimdir. Bugüne özel hazırladığım sonbahar tesettür modellerini umarım sizler de beğenirsiniz.


Bordo Çanta Modelleri

2013 2014 Sonbahar Kış trend renklerinin en başında bordo gelmektedir. Bu sezon bordoyu her parçada görmekteyiz. Özellikle bordo çanta modelleri bu sezonun favorileri arasında olduğunu söyleyebilirim. Sizlerin de çanta tutkusu varsa sezon trendlerini de takip ediyorsanız bu sezona özel bir bordo çanta almanızı öneririm. Benim en beğendiğim modelleri sizlerle paylaşıyorum.


2014 Sonbahar Kış Spor Triko Modelleri

2014 Sonbahar Kış sezonu ile birlikte soğuk havaların geldiği şu günlerde kışlıklar gardıroplarımızda yerini almaya başladı. Özellikle trikolar bizim kurtarıcı parçalarımız arasında gelmektedir. Klasik triko modelleri kadar, spor triko modelleri de tercihlerimiz arasında gelmektedir.

Özellikle işlemeli ve desenli triko modelleri biz hanımlar için daha albenili bir tarafı vardır. Etek ceket takımlarımızla ne kadar şık olmak istersen giydiğimiz trikolarla da şıklığımızı oluşturmak isteriz. İşte size en güzel 2014 sonbahar kış spor triko modelleri.


13 Kasım 2013 Çarşamba

Zühre Yeni Sezon Kombin Önerileri


Tesettur Abiye Elbise Modeli

Bu elbiseyi ilk gördüğümde bayıldım diyebilirim. Yeşil rengini bambaşka severim. Yeşil zarif bir saten tesettür abiye elbise de bu kadar şık durabilirdi diyebilirim. Yeni sezon tesettür abiye elbiselerinde daha çok minimal formal dikkat çekmekte. Sizler de sade modelleri seviyorsanız benim gibi bu modeli çok beğeneceğinize eminim.

Kahverengi Pileli Etek

2014 yeni sezon trendleri arasında benim en çok dikkatimi çeken ve en çok beğendiğim trendlerin arasında pileli etekler geliyor. Tesettürlü hanımlar için pileli etekler ayrı bir şıklık ve zarafet sağlamaktadır.

Sezon rengi olan koyu tonlar pileli eteklerle birleşince de ayrı bir güzellik albenisi oluşturmaktadır. Benim çok beğendiğim bu kombinim umarım sizler de beğenirsiniz. İşte sezonda yapabileceğiniz zarif bir kombin önerisi daha.


İpekyol Elbise Modelleri

Yeni sezonla birlikte birçok markaların koleksiyonlarını incelemeye aldım. Çalışan hanımlar için ofis şıklığının ne kadar önemli olduğunu bildiğim için, şık elbiselerden oluşan İpekyolun koleksiyonunu da inceleme fırsatım oldu. Tesettürlü hanımlar için uygun gibi görünmese de elbiselerin altına kumaş pantolon ve uzun kollu gömlekler kombinleyebilirsiniz. İşte en şık İpekyol elbise modelleri.

Kot Ceket Kombinleri


Denim kumaşın hiçbir sezonu yoktur. Hem kış hem yaz kotlar herkesin tercihi olmaktadır. Hazırladığım kot ceket detaylı şık kombini umarım sizler de beğenmişsinizdir. Mavi ve tonlarının hakim olduğu kombinde şıklık adeta detaylarda ortaya çıkmaktadır.

2014 En Begenilen Bot Modelleri

2014 Sonbahar Kış sezonunda birbirinden farklı bot modelleri markaların koleksiyonlarında yer almaya başladı. Bugüne özel size en beğenilen ve en çok tercih edilen bot modellerini hazırladım. Düz taban ve topuklu çizmelerden tercihiniz hangi modelden yana ise birçok alternatiften birini tercih edebilirsiniz.


10 Kasım 2013 Pazar

Sarı ve Gri Bu Kombinde Birleşti


Birbirine en çok yakıştırdığım ikili renk kombinasyonlarından birisi de sarı ve gri renktir. Sizlere bugüne özel sarı ve grinin en şık kombin örneğini hazırladım.

6 Kasım 2013 Çarşamba

Yeni Sezonun En Şık Bluz Modelleri

Tesettürlü hanımların için eteklerin üzerine tercih edilecek bluzlar çok önemlidir. Özellikle çalışan hanımların bluz tercihi sade ve şık modellerden yana olmaktadır. 2014 sezonunda markaların koleksiyonlarını incelediğimizde birbirinden şık bluz modellerini görmekteyiz.

Tek renk ve ayrıntısız klasiğe yakın modeller özellikle benim tercihim olmakta. Ama özel gün ve gecelerde daha iddialı modelleri de mekanın ve davetin durumuna göre de tercih edebilirim. Klasik model siyah eteklerimin üzerine genellikle tercihim şık bluzlardan yana olmaktadır.

Şık ve elegan bir tarzın temsilcisi olan bluz modelleri moda severler tarafından beğeni ile takip edilmekte. Muhafazakar giyinmeyi tercih eden ve baş örtüsü kullanmayan hanımefendiler de şık kumaş pantolon modellerinden üzerine bluz modellerini tercih edebilirler.


Kahverengi Manto Modelleri

Kış mevsimi manto ve kabanlar için en çok aranılan modeller başında geliyor. Kışlık manto alışverişinize çıkmadan önce yeni sezon model ve trendlere bakmanızı öneriyorum. Özellikle manto tercihinizde renk seçiminizde en az model seçiminiz kadar önemlidir.

Kış mevsiminde en çok tercih edilen renklerin başında siyah renk gelse de, kahverengi manto modelleri de en az siyah kaban modelleri kadar hanımlar tarafından ilgi görmektedir. Benim de sevdiğin renklerin başında geliyor.

Tesettürlü hanımların tercih edebileceği birbirinden şık kahverengi manto modellerini sizler için hazırladım. Klasik modeller kadar, spor modeller de hanımlar için tercih sebebi. Benim için minimal formlardaki modeller her zaman favorilerim arasında olmuştur.

Kuaybe Gider Yelek Modelleri

Kuaybe Gider tasarımcı hanımlar arasında özel bir yere sahip. Kendi tarzı ve çizgisiyle her sezon bütün hanımların merakla beklediği modeller arasında geliyor. Klasik haline gelen yelek modelleri ise, maskülen modayı seven hanımların en çok beğendiği tasarımlar arasında geliyor.

Yelek başlı başına soğukla sıcak arasındaki serinliği dengede tutan ve bu anlamda işlevsel bir görevi olan bir giysidir. Yelek bu fonksiyonel durumuyla aynı zamanda da kıyafet bütünlüğü içinde monotonluktan çıkıp tekbaşına kıyafetlerimize hareket sağlayan apayrı bir unsurdur.

Bu anlamda da, abartısız ve sade bir çizgide devam eden Kuaybe Gider, yelek tasarımında da sadelikten ve zarafetten vazgeçemeyen hanımların özellikle ilk adresi olmaktadır. Natural ve şeffaf modeller bir yandan yelek modellerinde vintage bir hava estirmektedir.

Modern hayatı benimseyen ve şehirli yaşam tarzı olan hanımların, uzun tuniklerinin üzerine tercih ettikleri bu yelekler, elegan bir hava sağlayarak rahat ve şık bir kullanım imkanı da sağlamaktadır. İşte yeni sezonun en beğenilen Kuaybe Gider yelek modelleri..


Yeni Sezon Zühre Kombini


Yeni sezon koleksiyonları arasında minimal formlarla dikkat çeken Zühre giyim en şık kombinlerle karşımıza çıkıyor. Sezon trendi olan kapitone detaylı deri ve kumaş birleşimi şık kap modeli sezonda öne çıkan modeller arasında yer alıyor.

Tek renkle ayrıntısız modelleri seven hanımlar için Zühre kap modelini önerebilirim. Böyle bir dış giyimin içine kumap pantolon ve uzun şık bir hırka modelini deneyebilirsiniz. Ben siyah renge en çok kırmızıyı yakıştırdığımdan bu kombinimde kırmızı detaylara yer verdim.

5 Kasım 2013 Salı

Tekbir 2014 Pardesü Modelleri

Tekbir Giyim yeni sezona hem küçük beden, hem de büyük beden pardesü modelleri ile giriş yaptı. Sade minimal formlardaki tasarımlar kadar, hareketli ve renkli tasarımlar da moda severlerin beğenisine sunuldu.

Yıllar boyu tesettür giyim firmaları arasında yer alan ve yükselişini hızlı bir şekilde sürdüren Tekbir Giyim; 2014 pardesü modellerinde de klasik formların dışına çıktı.

Genel olarak baktığımızda Tekbir Giyim’in kreasyonlarına baktığımızda kişisel olarak ben de bu sezonun modellerini çok beğendim. Umarım sizler de beğenirsiniz.


Kilolu Kadınlar İçin Kombin Önerisi


Sizlere kilolu kadınlar için hazırlamış olduğum bir kombini sunuyorum. Öncelikle kilolarınızı saklamak için daha salaş modelleri tercih etmelisiniz. Kombinimizde tercih ettiğim dökümlü bluz ve dökümlü kumaş etek kilolarından memnun olmayan hanımların tercih edeceği modeller arasında. Renk olarak ise enerjisi ile sonbahar ve kış mevsiminde renkli giyinmeyi tercih edenler için seçtim. Sizler de daha dökümlü ve rahat modelleri seçerek şık kombinler hazırlayabilirsiniz.

Basic Triko Modelleri

Sonbahar, kış mevsimi hanımların kazak ve triko sezonunu açtığı zamanlardır. Triko modellerinde tercihiniz basic modellerden yana ise bulabileceğiniz birçok alternatif model var. Bu sezon basic triko modellerinde öne çıkan renkler ise bordo, kobalt mavi, yeşil, mor ön sıralarda gelmektedir. Sizin için hazırladığım klasik basic model trikoları içine beyazm gömlek tercih ederek kumaş eteklerinizin üzerinde kullanabilirsiniz.

Fabrika 2014 Gömlek Modelleri

Son moda parçalar hangi markalarda diye merak mı ediyorsunuz? Sizler için hergün koleksiyonları ve en son trendleri güncelleyerek hazırladığım blogumda bugüne özel Fabrika 2014 gömlek modellerini hazırladım. Gömlekler maskülen modanın ilk temsilcilerinden olsa da şıklığı ve duruşu ile hanımların da vazgeçilmezleri arasında diyebiliriz.


Bordo Renkli Zarif Modeller

2014 sezonu bordonun yılı diyebiliriz. Karşımıza hemen hemen her parçada farklı tasarımlarla çıkmakta. Kabandan, elbiseye, pardesüden, etek modellerine kadar bordo tüm kıyafetlerde şıklığı ile hanımların beğenisini kazanıyor. Kırmızının canlı enerjisini, bordonun asil duruşu sergilerken ben de bu sezon bordonun cazibesine kapılanlardanım diyebilirim.

İşte size birbirinden şık bordo renkli zarif modeller..


Çimen Yeşili Özel Bir Kombin

İlkbahar ve yazın en dikkat çekici renklerinin başında tabi ki yeşiller geliyor. Yeşil tonları arasında öyle bir renk var ki enejisi ile herkesin beğenisini kazanıyor. Çimen yeşili bence bahar ve yaz aylarında tercih edilmesi gereken renklerin başında geliyor. Çimen yeşili ile yapılan kombinlerin cazibesi ise bambaşka. Bakalım sizler bu kombinimi beğenecek misiniz?

Spor ve Klasik Ceket Modelleri

Çalışan hanımların etek üstüne öncelikli tercihi her zaman ceketlerdir. Spor ve klasik ceket modellerinden kombinleri için hangisi uygunsa onu seçerek ofis şıklığını oluşturabilirler. Benim de tercihim özellikle minimal formlardaki ceket modellerinden yana.

Sizler de ofis şıklığınız için zarif ve spor ceket modellerini görmek istiyorsanız gelin birlikte inceleyelim..


Beyaz Gömlek Modelleri

Beyaz gömlekler benim için çok önemli bir kıyafettir. Bu sebeple her sezon tüm beyaz gömlek modellerini araştırırım. Kısa kollu tunik ve elbiselerimizin için genellikle beyaz gömlek tercih ediyorum. Sizlerin de beyaz penye bady yerine beyaz gömlek kullanmanızı tavsiye ederim.

Çalışan hanımlar için beyaz gömlek olmazsa olmazlardandır. Özellikle ceketlerin iç kombinlerinde beyaz gömlek tercih eden bayanların sayısı çok fazladır. Bana göre beyaz gömlekteki şıklığın ve asil duruşun yerini başka hiçbirşey tutmuyor. Sizler için hazırladığım beyaz gömlek modellerini inceleyebilirsiniz.


Kombinde Ihlamur Yeşilinin Şık Duruşu


Sezon trendi ıhlamur yeşili bu sezon her yerde, her parçada karşımıza çıkmaktadır. Ben bugüne özel hazırladığım kombinde ıhlamur yeşilini çanta ve eşarpta kullanmayı tercih ettim.

Böyle şık bir kombinde en dikkat çeken parçalardan birisi de ayakkabılar. Lacivert, kahverengi ve kına yeşilinin birleştiği tarz kısa bot her türlü spor kombininizde size eşlik edebilecek şıklıkta.

4 Kasım 2013 Pazartesi

Petrol Mavisi Kaban Modelleri

2014 sonbahar kış sezonunda kaban modellerinde bir renk var ki en çok o konuşulunuyor, en çok o dikkat çekiyor. Petrol mavisi bu sezon trend renklerin başında gelmekle birlikte, hanımların da en çok tercih ettiği kaban renklerinden birisi.

Özellikle minimal formlardaki petrol mavisi kabanlar benim favorilerim arasında diyebilirim. Böyle bir kaban modellerinin üzerine bu renkle uyumlu gold, turkuaz, ekru, siyah gibi birçok şal ve ipek eşarpları kombinleyebilirsiniz. Sizler de bu rengin cazibesine kapılıyorsanız gelin birlikte inceleyelim.

3 Kasım 2013 Pazar

Zühre 2014 Yeni Sezon Modelleri

Zühre giyim sadece dış giyim üreten tesettür markalarından bir tanesi. Özellikle pardesü, kaban , kap ve trençkot modelleri ile hanımların beğenisini kazanmakta. Zühre 2014 yeni sezon modelleri sade minimal modeller kadar, sportik ve enerjik modellerle de dikkat çekmekte. İşte en zarif Zühre yeni sezon modelleri.


İnci 2014 Bot Modelleri

İnci yeni sezon bot modelleri yine herzamanki gibi şık modellerle dolu. Özellikle karlı soğuk günlerde ayaklarınızı sıcacık tutacak şık ve spor modeller İnci 2014 koleksiyonunda. Farklı birçok renk alternatifi sunan İnci mağazalarda çoktan stoklarını tüketmeye başladı bile.



Hüma Sultan 2014 Modelleri

Hüma Sultan günlük giyime uygun daha ekonomik fiyatları ile hanımlar tarafından talep edilen markalar arasında gelmektedir. 2014 modelleri sadelik ve klasik kesimlerle sezonda yerini almaktadır. Hüma sultan sonbahar kış koleksiyonu çalışan hanımlara da birçok alternatif sunmaktadır.

İşte Hüma Sultan 2014 Modelleri..

Selam Tesettür 2013 2014 Sonbahar Kış Modelleri

Selam tesettür cazip fiyatlı modelleri ile birçok hanıma hitap etmektedir. 2013 2014 Sonbahar kış modelleri farklı detaylarla modern bir şekilde yorumlanarak pardesü ve kap tercih eden hanımlara farklı bir alternatif sunmaktadır. Selam tesettür modelleri sezona kendi çizgisinde imza atmıştır. Sizler de merak ediyorsanız gelin birlikte tasarımları inceleyelim.

Lacivert Şıklığında Sonbahar Kombini

Sonbahar mevsiminde koyu renkler biz hanımlar için öncelikli tercihlerimizdir. Lacivert de bu renklerin başında gelmektedir. Lacivert şıklığında özel bir kombini bugün sizler için hazırladım. Şık bir etek, şık bir gömlek. Yanında süet bir bot..

Lacivert geniş kesim bir eteği yanına en çok yakışacak renk olan ekru bir gömlekle kombinlemeyi tercih ettim. Böyle bir kombinde spor bir çanta, ve şık lacivert tonlarındaki ipek eşarbı da birlikte kullanabiliriz. Sonbahara en çok yakışan renk olan laciverti sizler de farklı parçalarla kombinleyebilirsiniz.

Roman Gömlek Modelleri

Roman her sezon hanımlar için en özel tasarımlarını en usta kalıplarla işleyerek biz hanımların beğenisine sunmakta. Bu sezon da en şık gömlek modelleri bana göre yine Roman 2013 2014 Sonbahar kış koleksiyonunda. Tesettürlü hanımların şık etekleriyle kombinleyebileceği özel tasarım modelleri siz de çok seveceksiniz.


Zühre 2014 Sonbahar Kış Kaban Modelleri

Zühre giyim tesettür firmaları arasında dış giyim bayan üretimleri ile adından sıkça söz ettiren markalar arasında. 2014 sonbahar kış kaban modelleri koleksiyonun büyük bir bölümünü oluşturuyor. Modern kalıplar ve şık formlarda üretilen modeller her hanımın beğeneceği bir tasarımda.

Zühre özellikle yurt dışı ihracatı ile tüm dünya hanımları arasında sevilerek takip edilen tesettür giyim markaları arasında en ön sıralarda yer alıyor. Bizler de Zühre'nin yeni sezon kaban modellerini mercek altına aldık. İşte birbirinden şık Zühre kaban modelleri.

Sezonun En Çok Beğenilen Kaban Modelleri

Sizlerle paylaşmak için tüm kaban modellerini araştırıyorum. Bu sezon beğendiğim birkaç model var ki inanılmaz hoşuma gitti. Klasik modelleri seven biri olarak bu tasarımlara aşık oldum diyebilirim. Sezonun en çok beğenilen kaban modellerini sizler de merak ediyorsanız gelin birlikte bakalım.


Gri Rengin Enerjisinden Özel Bir Kombin


Kış gelince siyaha düşkünlüğüm kadar gri renge düşkünlüğüm de artar. Asil ve stil bir görünümü olan bu rengi her zaman çok sevdim. Sizler için hazırladığım gri renk hakimiyetindeki şık bir kombini umarım sizler e beğenirsiniz. Mango'nun şık giri uzun kabanına bayıldım diyebilirim. Klasik ve sade giyinmeyi tercih eden ben böyle bir kabanı bu sezon muhakka almalıyım.

Beyaz bir gömlek, gri bir etek ve gri süetl şık bir bot kombinimide diğer önemli parçalar. Siyah özel zincir saplı çanta, Armine giyim'in özel desenli bir eşarbı takılarım kombinimi tamamlayan diğer parçalar. Sizler de grinin enerjisini bu sezon yaşayın.