31 Ekim 2013 Perşembe

Setrms 2014 Sonbahar Kış Pardesü Modelleri

Setrms bu sezon koleksiyonunda hareketli parçalar ve çok fazla detaylı modellerle giriş yaptı. 2014 Sonbahar Kış pardesü modelleri sadelikten maalesef uzak. 2014 Sezon trendlerinde minimal ve sade formlar her koleksiyonda hakimiyetini gösterirken Setrms maalesef bu sezon bu trendi yakalayamamış diyebilirim.

Hareketli ve detaylı pardesü modellerinde seviyorsanız Setrms yeni sezon pardesü tasarımlarına bakabilirsiniz. Sizler için hazırladığım Setrms pardesü modelleri hakkında sizlerin de düşüncelerini çok merak ediyorum. Paylaşırsanız sevinirim.


Roman Kaban Modelleri

Roman her sezon şık koleksiyonlarında estetik görünümün ve şıklığık adresi olmakta. Roman yeni sezon kaban modelleri 2013 2014 sonbahar kış koleksiyonunda hanımların ilk tercih edeceği adreslerin başında geliyor. Kısa ve klasik modeller kadar, spor ve uzun modeller de hanımların bu sezon alternatif olarak bakacakları markalar arasında geliyor.

Tesettür Modasında Sokak Kombini


Tesettür artık heryerde. Kamuda tesettürün serbest kalması ile, tesettür modası ve trendler birçok hanımın gündeminde takip edilmekte. Ben de bugün sizin için sokak modasına uygun şık bir kombin hazırladım. Kombinimin ana rengi lacivert.

Pelerin salaş kabanlar sonbahar mevsiminde en çok kullanılacak parçalar arasında. Ben pelerin lacivert şık bir kabanı kombinimin dış giyimi olarak tercih ediyorum. Yine kumaş bol bir etek kombinimizde alt giyim olarak tercih ediliyor.

Topuklu ayakkabı tercihi tamamen sizin zevkinize kalmış. Daha rahat olmak isterseniz düz taban şık botlar da tercih edebilirsiniz. Yine lacivert şık bir çanta kombinimizde en önemli aksesuar. Sizler de sokak kombinlerinizde şıklığınızı en üst seviyeye çıkarabilirsiniz.


Talih Pardesü 2013 2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Talih pardesü 2013 2014 sonbahar kış koleksiyonu sade ve klasik modellerin en özel yorumlarla karşımıza çıkmakta. Daha uygun fiyatlı ve klasik pardesü modellerinden yana ise tercihiniz Talih Pardesü'nün yeni sezon modellerine bakabilirsiniz. Sizler için hazırladığım Talih Pardesü koleksiyonunu sizler de beğenirsiniz umarım.


2014 Tesettür Elbise Modelleri

2013 2014 Sonbahar kış sezonu tesettür giyim markalarının yeni sezon koleksiyonları ile heyecanlı günler yaşadı. Benim en çok beklediğim ürün çeşidi ise elbise modelleriydi. 2014 Tesettür elbise modelleri tek parça kullanım rahatlığından çalışma hayatımda öncelikle tercih ettiğim parçalar arasında gelmektedir.

Bugün de sizeler yeni sezon şık tesettür elbise modellerini hazırladım. Enerjik ve hareketli parçalardan oluşan tasarımlar klasik ve sade giyinmeyi tercih etmeyen hanımlara bir alternatif olacak. İşte birbirinden şık elbise modelleri.

30 Ekim 2013 Çarşamba

Ekol Ceket Modelleri

Ekol Ankara Balgat'ta üretim atölyesi olan konfeksiyondan trikoya birçok kalemde ürün yapan Türkiye'nin saayılı giyim firmalarından. Sizlere bugün Ekol yeni sezon koleksiyonundan birbirinden şık ceket modellerini hazırladım.

Çalışan hanımların gardıroplaro eminim ceketlerle doludur. Siyahtan, kahveye lacivertten, ekruya kadar her renk ceketler gardırplarda hanımlar için en önemli kıayafetler arasındadır. Ekol yeni sezonda size farklı birçok renk alternatifi sunarken, klasik ve spor modelleri ile de tasarımlarındaki kendine özgü çizgisini de ortaya koymaktadır.

İşte birbirinden zarif ve şıklıkta Ekol Ceket Modelleri

Sonbahar Alışverişi

Bugüne özel sonbahar alışverişine çıkarak sizin için şık bir kombin hazırladım. Kombinimizde şık trençkot Kayra Markasının. Zümrüt yeşili trençkot sonbahar mevsiminde tercih edeeceğiniz zarif bir şıklıkta. Yine koyu zümrüt yeşili kayra markasının şık bir şalını trençkotla tona ton hazırlamak istedim.

Kombinime Mango'nun yeni sezon siyah kumaş pantolonu eşlik etmekte. Zara'nın zarif bir deri el çantasi ve Marc Jacabos'un şık bir saatini diğer parçalar olarak düşündüm. Sizler de sonbahar alışverişinize çıkmadan önce tüm markaların online alışveriş sitelerinden fiyat araştırması muhakkak yapın.

29 Ekim 2013 Salı

Tesettür Abiyede Mor Rengi Sever misiniz?

Benim için mor renkli abiye elbiseler her zaman özel olmuştur. Morun ışığı ve ışıltısı her renkten daha cazibelidir. Peki siz tesettür abiye tercihlerinizde, mor rengini sever misiniz? Açık ya da buğday tenli olsanız bile bu rengi her mevsin rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Pullu ve payetli elbise tercihlerinizde aksesuar ve ayakkabılarınızın sade olmasını tercih etmelisiniz. Çanta ya da eşarbınızı farklı bir renk seçebilir, ya da yine elbisenizle aynı tonlarda bir rengi tercih edebilirsiniz. İşte size birbirinden şık  mor renkli abiye elbiseler.


Defacto 2014 Sonbahar Kış Kazak Modelleri

Defacto uygun fiyat avantajları ile birçok hanıma hitap eden markalar arasında. Özellike 2014 sonbahar kış kazak modelleri, sonbahar ve kış mevsimlerinde şık tasarım ve modelleri ile mağazalarda yerini çoktan aldı. Rengarenk tasarım ve modeller şık eteklerinizle harika kombinler oluşturacak.

İşte size yeni sezon Defacto Sonbahar Kış Kazak Modelleri



Pudra Tesettür Kombini


Pudra yaz mevsimi ile özdeşleşse de ben kışın özel günlerde bu rengi kullanmaktan yanayım. Sizler için bugüne hazırladığım pudra ağırlıklı kombinimde şık peplum detaylı bir ceket, ve hoş bir etek birbirini tamamlayan en önemli parçalar.

Aksesuar olarak fiyonklı zarif bir pudra pembe deri ayakkabıyı tercih ediyorum. Yine aynı tonlarda şık bir çanta da kombinime eşlik etmekte. Eşarp tercihim ise desenli bir modelden yana. Sizler de kışa özel hareketli kombinler yapmak isterseniz pudra pembeyi tercih edebiliriniz.

Sonbahar Tesettür Abiye Modelleri

Özel gün ve geceler için biz hanımların ilk tercihi her zaman zarif ve şık abiyelerden yana olur. Ben de bugün size beğeneren seçtiğim bir abiye arşivi hazırladım. Hazır dikim abiyeleri tercih edebileceğiniz gibi, model beğenerek özel dikim abiye de diktirebilirsiniz.


28 Ekim 2013 Pazartesi

Sezon Trendi Kobalt Mavi

2013-2014 Sonbahar kış sezonunda enerjisi ile en çok sevdiğim renkler arasında yer alan kobalt maviyi birçok parçada bu sezon kullanmayı düşünüyorum. Renkler arasında en trend olan bu tonu sizin de kullanmanızı ısrarla öneriyorum.

Kobalt mavi dinamik tonu ve canlı rengi ile albenili bir görünüm sunmakta. Özellikle siyahlarla kombinlerken asil ve zengin bir duruş sergileyecektir. Sizler de bu sezona özel bu renkle farklı bir çok parçayı bir arada kullanarak kombinleyebilirsiniz.


Sarı Kaban Modelleri

Sonbahar ve Kış mevsimlerinde kendini saklayan güneşle benzer olmak adına, sarı renk kaban modelleri giymeyi tercih ettiğimiz günler olur. Bana göre sarının ayrı bir cazibesi ve enerjisi var. Güne enerjik ve neşeli başlamışsam rengarenk giyinmek için elime gelen en cazibeli rengi seçebilirim.

Özellik sarı renkli bir kabanı eğer ofis stili düşünürsem siyah renklerle kombinleyebileceğim gibi, hafta sonu ya da sokak stilim için denimlerle kombinlemeyi tercih ederim. Sizler de sarı renk kabanları seviyorsanız işte en şık tasarımlar.


Armine Takım Modelleri

Armine her sezon zarif koleksiyonu ile biz tesetürlü hanımlar için merakla beklenen firmalar arasında. Armine takım modelleri çalışan hanımlar için kurtarıcı parçalar diyebilirim. Özel bir görüşme ya da şık bir akşam yemeğinde de bu şık modellerden tercih edebilirsiniz.


Tesettür Pardesü Modelleri

Dış giyimde tercihiniz her zaman pardesüden yana ise, bugün sizlere özel olarak hazırladığım tesettür pardesü modellerini inceleyebilirsiniz. Spor pardesü modelleri olduğu kadar, klasik kesim her sezon rahatlıkla giyebileceğiniz modelleri de bulabilecekseniz.


27 Ekim 2013 Pazar

Puantiyede, Siyah Beyaz Şıklığı

Birçok desen mevcut. Bana sorsanız en sevdiğin desen nedir? diye.. Benim ilk cevabım her zaman puantiye olur. Özellikle puantiyeyi siyah ve beyazda gördüğüm zaman dayanamıyorum. İpek eşarpta puantiye şıklığı ise bana her zaman cazip gelmiştir.

Klasik ve sade desenlerden sıkıldıysanız puantiye desenlerine denemenizi tavsiye ederim. Bu desende kombin yaparken dikkat edeceğiniz en önemli nokta, diğer parçaların sade ve tek renk olmasıdır. Bugün sizler için hazırladığım puantiye şıklığındaki görselleri umarım beğenirsiniz.

2014 Sezon Trendi Leopar

Leopar 2014 sezon trendlerinin başında gelmekte. Doğanın bize sunduğu en güzel desenlerden birisi olan leoparı, hepimiz belirli zamanlarda tercih etmişizdir. Özellikle bu sezon leopar kürkleri ben çok sevdim. Tarzım olarak giymesem de kürk ve leopar birleşiminin muhteşem olduğunu söyleyebilirim.

Biz tesettürlü hanımlar leoparı özellikle eşarp ve çantalarda tercih etmekteyiz. Saat ve ayakkabıda da leoparın şık duruşunu da göz ardı etmeyelim. Stilinizi trendler eşliğinde oluşturmak istiyorsanız bu sezona için leopar desenleri kullanmanızı tavsiye ederim.


Sezon Trendi Pileli Etekler

2013 2014 Sonbahar Kış sezon trendlerinden en beğendiğim pileli etekler oldu diyebilirim. Özellikle uzun ve salaş pileli eteklere adete vuruldum. Bu etek modelinin her rengini bu sezon kullanabilirim. Öncelikli tercihim siyah renk olandan yana.

Pileli etekleri kombinlerken üst grubun salaş yerine daha toparlayıcı modellerden seçmenizi öneririm. Pileli etek modeli ile sade ve şık bir görüntü vereceğinizde aksesuarlarda büyük ve sallantılı olanları tercih edebilirsiniz.

Siz de benim gibi pileli etekleri çok seviyorsanız işte birbirinden şık modeller.


Kayra Kombinleri

Kayra tesettür giyim bu sezon 'Selam Koleksiyonu' ile açıkçası benim en çok beğendiğim markalar arasında. Özellikle tüm modellerin kombin yaparken size sağlayacağı kolaylık ve şıklık yadsınamaz. Ben de bugün sizler için Kayra'nın yeni sezon modellerinden şık kombinler hazırladım.

Sezonda öne çıkan trend olan oversize modeller Kayra trençkotlarında da kullanılmış. Renk tercinin bordo olması ise ayrı bir albenili hale geliyor. Özellikle abiye elbise modelleri bu sezon en çok konuşulacak parçalar arasında olduğunu söyleyebilirim. Sizler için hazırladığım Kayra Kombinleri 2014 sezonu için kombinlerinizde size de ilham verebilir.


Bordo Şal

2013 2014 Sonbahar Kış trendlerinin başında bordo rengi gelmektedir. Biz tesettürlü hanımlar için bordo dendiğinde, aklımıza ilk gelen şal ve ipek eşarplar gelmektedir. Bordo şal bu kış öne çıkanlar arasında geliyor. Sizlere de bu kış özellikle bir bordo şal almanızı öneriyoruz.

Böyle bir rengi her kıyafet ve renkle kombinleyebilirsiniz. Özellikle sezon trendi olan pelerin model şık bir bluzla bordo şalın birleşimi bence harika bir görüntü oluşturmakta. Sizler de bu sezon bordo rengine ait şık kombinler yapmalı ve sezon trendlerini takip etmelisiniz.


Tesettür Moda Blogları

Tesettürlü hanımların en çok takip ettiği blogların başında moda blogları gelmektedir. Benim de tercihim bir tesettür moda bloğu açmaktan yana oldu. Beğendiğim farklı birçok bu alanda yayın yapan tesettur blogları ve siteler de var. Bu tarz sitelerde benim için önemli olan en önemli nokta yayın yapan blogun ve sitenin güncel olmasıdır.

Bir blogdaki güncel bilgiler takipçiler için önemlidir. Özellikle sezon trendlerinin hızla değiştiği şu günlerde sizlerin de güncel bir tesettür moda blogunu takip etmenizi öneriyorum. Umarım benim de blogumu beğenmişsinizdir :)

26 Ekim 2013 Cumartesi

Kırmızı Kaban Modelleri

Kış mevsiminde kaban tercihlerimizde en çok dikkat ettiğimiz konuların başında, kabanımızın rengi gelir. Bugün size çok beğendiğim kırmızı kaban modellerinden bir yazı hazırladım. Sonbahar ve kışın en enerjik rengi olan kırmızı biz hanımlar için en cezbedici renklerin başında gelmektedir.

Kırmızı her sezon trendler içinde sürekli yer almasa da, tüm hanımlar için ilgi duyandırarak renktir. Açıkçası ben de kaban ve manto tercihinde kırmızı renge hayran olanlardanım diyebilirim. Terchiniz canlı renklerden yana kaban ve mantolardan ise işte size göre en şık kırmızı kaban modelleri.

Tesettürlü Genç Kızlarımıza Özel Kombin


Tesettürlü genç kızlarımız için şık bir kombin önerimi bugün sizler için hazırladım. Bu kombinimiz özel günler için tercih edilebilecek şıklıkta. Nar çiçeği rengi üzerine tasarladığım genç kızlarımıza özel bu kombin açıkçası insanın içini açıyor.

Çok modern ve sıradışı bir şıklıkta olan nar çiçeği zarif bir etek üzerine, sade parlak bir kumaş yapısı olan ekru rengi bir gömleği düşündüm. Tüm aksesuarlarımız da kombinimiz için uyum ve eşdeğer bir şıklıkta. Sizler de genç hanımlar için şık kombinler hazırlayabilirsiniz.

Swatch Saat Modelleri

Swatch tüm koleksiyonları ile benim hep merakımda olan markalar arasında. Özellikle saat modelleri benim gibi saat koleksiyonu olan birisi için ilgi odağımda olmuştur. Yeni sezon saat modellerinden yine beğendiğim birçok model oldu. Özellikle gold rengindeki detaylı saat modeli çok sevdim diyebilirim.

Swatch saat modellerinde iddialı olduğu kadar tüm aksesuar modelleriyle de biz hanımlar için mağazalarını gördüğümüzde girmeden yapamadığımız markalar arasında. Yüzük modellerinde taşlı olan bir modeli vardı benim yıllarca en beğendiğim bir tasarımdı. Sizlere hazırladığım yeni sezon Swatch saat modellerini bakalım siz beğenecek misiniz?


Sezon Trendi Deri Ceket ve Kürk Detayı

2014 Sonbahar Kış koleksiyonunda öne çıkan trendlerden benim en çok beğendiklerim arasında kürkler ve deri ceketler geldi diyebilirim. İkisinin aynı anda kullanılmasını fazla iddialı bulsam da ikisine ayrı ayrı baktığımda estetik algının bir bütünlük oluşturduğunu söyleyebilirim.

Eğer siz de kürk kullanmayı seviyorsanız özel bir davet ya da özel bir gecede kullanmanızı tavsiye ediyorum. Günlük sokak stilinizde kürk fazla abartı duracaktır. Çalışan hanımlar için deri ceketleri ofis kombinlerinde kullanmalarını tavsiye ediyorum. Şık kumaş eteklerinizle farklı bir tarz oluşturabilirsiniz.


Tesettür Sokak Modası


Chima 2014 Modelleri

Çalışan hanımlar için stil oluşturma ve kombin yapma her zaman zorludur. Özellikle kıyafet bulmakta zorlandığımız çok zaman olur. Sizlere bugün için benimde çok fazla alışveriş yaptığım Chima markasından bahsetmek istiyorum. Kumaş pantolonlar, ceket ve elbise alternatifleri oldukça fazladır.

Chima 2014 yeni sezon modellerinde tesettürlü hanımlar için çok zengin tasarımlar mevcut. Özellikle modellerin kalıpları kusursuz diyebilirim. Şık elbiselerini altına giyeceğiniz dar paça kumaş pantolon ve içine beyaz gömlekler ile ofis ortamızın için kusursuz bir şıklıkla kombinleyebilirsiniz.

Hala Chima markası ile tanışmadıysanız işte size 2014 yeni sezon modelleri..


Kahverengi Trenckot Kombini


Biz hanımlar için şık görünmek herşeyden önemlidir. Aslında güzel görünme isteğimiz güne kalktığımızdaki psikolojimizle de alakalıdır. Açıkçası ben güne pozitif bir enerji ile kalkmışsam o gün en güzel kıyafetlerimi giymek isterim. Ya da isteksiz ve mutsuz kalkmışsam elime ilk gelen ve sadece içinde rahat olabileceğim kıyafetleri tercih ederim.

Sizlere bugüne özel hazırladığım kombin rahatlıkla birlikte şıklığı da göstermekte. Trençkotlarımız bu mevsimlerde olmazsa olmaz tercihlerimizdir. Eğer renk olarak kahverengiyi seviyor ve hiçkimse de olmayan bir trençkot modeli istiyorsanız işte harikulade bir model diyebilirim.

Bol ve rahat duruşu fazla kilolarınızı da kapatabilecektir. Ben bu kombinde kot pantolon ve şık bir leopar çizmeyi düşündüm. Ama sizler bu modele uyabilecek farklı parçaları da seçebebilirsiniz. Güne her zaman pozitif ve mutlu kalkmanız dileğimle :)

Tesettür giyim kombinlerinde farklı birçok model görmek isterseniz hemen Yeşiltopuklar linkini tıklayabilirsiniz.

25 Ekim 2013 Cuma

Spor Kaban Modelleri

Stiliniz spor ve rahat bir seçim ise size yeni sezon spor kaban modellerini önerebilirim. Özellikle kot pantolon ve eteklerinizle rahatlıkla bu modelleri tercih edebilirsiniz. Renk alternatifi ise oldukça zengin. Özellikle günlük stiliniz ve haftasonu gezmelerinizde bu modelleri tercih edebilirsiniz.


Klasik Kaban Modelleri

Her sezon kaban modelleri farklı tasarımlarda karşımıza çıkmaktadır. Sizin her zaman tercihiniz klasik kaban modellerinden yana ise bu yayınımızı okuyabilirsiniz. Aslında gardıroplarımızda herşey kolay kombinlenme rahatlığı da sağlayan klasik kaban modellerimiz her zaman olmalıdır.

Direk üç düğme ya da üniformatik kesim kabanları klasik model olarak tercih edebilirsiniz. Yakasına istenildiğinde çıkartılabilen kürklü modelleri de tercih edebilirsiniz. Kürk detayını özel bir akşamda takarak kabanınıza hareket getirebilirsiniz.

İşte sizin için hazırladığım klasik kaban modelleri..

İpekyol Çanta Modelleri

İpekyol yeni sezon çanta modelleri vintage esintiler taşıdığı gibi, günlük kullanıma uygun rahat formları da taşımakta. Çanta alırken dokusu ve kalitesi bizim için önemlidir. Özellikle çantalarımızı daha uzun vadeli kullanmayı tercih ederiz.

İpekyol çanta modelleri kalitesi ve estetik formları ile hanımlar için tercih edilecek şıklıkta. Daha modern bir görüntü istiyorsanız İpekyol'un parlak çantalarını tercih edebilirsiniz. İşte size birbirinden güzel İpekyol çanta modelleri.

Armine Pardesü Modelleri

Armine Tesettür Giyim 2013 2014 sonbahar kış sezonu koleksiyonunda öne çıkan parçalardan en önemlisi pardesü modelleri oldu. Özellikle moderk ve estetik kalıplar, Armine pardesü modellerinde fark yarattı. Soğuk havalarda dış giyim tercihiniz pardesüden yana ise yeni sezon Armine modellerini görmenizi tavsiye ederim.

Modellerdeki iki form var. Klasik kesimler ve birçok detayla hareketlendirilmiş modelleri. Tercihiniz her zaman sade ve zarif modellerden yana ise tek renk üzerinde düz kesim modelleri tercih edebilirsiniz. Ama sonbahar ve kışın o enerjisini daha canlı modellerle yaşamak isityorum derseniz de farklı özel birçok modeli yine Armine yeni sezon pardesü modellerinde bulabileceksiniz.

Sezon Trendi Bordo Kombin

2013 2014 Sonbahar kış sezonunda öne çıkan renklerin başında bordo gelmektedir. Ben de sizler bugüne özel bordo kürklü kabandan oluşan zarif bir kombin hazırladım. Kombinimizin ana parçası olan kürklü bordo kabanımızı açık pudra renginde kanvas bir pantolonla kombinlemeyi tercih ettm.

Bu kombinimizde bordo spor şık botlar eşlik ederken, pudra çanta ve şalı da kullanmak istedim. Takı tercih yine bu iki ana renkten yana. Sizler de stil sahibi görünmek istiyorsanız sezon trendleri takip ederek kombinler hazırlamalısınız.


24 Ekim 2013 Perşembe

Roman 2014 Ceket Modelleri

Son zamanlar klasik sade modeller hanımların göz bebeği. Her kıyafetle kombinlerken kolaylık sağlayan bu modellerden birisi de Roman 2014 Ceket tasarımları. Özellikle çalışan hanımların zarif bir silüette görünmesini sağlayan bu modeller sezonun favorileri arasında diyebiliriz.

Roman 2013 2014 Sonbahar kış koleksiyonunda ceket modelleri elegan ve ikonik kalıpları ile özellikle şık uzun eteklerinizle kombin rahatlığı sunmakta. Koyu renk tonları kadar canli renkleri de koleksiyonda görmekteyiz. Sizin de vazgeçilmeziniz ceketlerse bu modelleri görmenizi tavsiye ederiz.

Armine Kaban Modelleri

Armine tesettür giyim markaları arasında koleksiyon çeşitliliği açısından en zengin olan firmalardan birisi. Özellikle her sezon çıkardığı kaban ve manto modelleri ölçülü giyimi tercih eden zarif hanımlar için özel bir şıklıkta.

Renk ve model çokluğu açısından birçok alternatif sunan marka, sezon trendlerini kaban modellerinde yansıtmaktadır. Armine kaban modellerinde minimal formların zerafeti kadar, elegan ve sofistike modeller de öne çıkan parçalar arasında.

Armine'nin birbirinden güzel kaban modelleri ile sizleri baş başa bırakıyorum.

Hotiç Ayakkabı Modelleri

Hotiç, sezona ince işçilikle işlenmiş zarif modelleri ile giriş yaptı. Ayakkabı modellerinde feminen çekicilik hanımlar için çarpıcı güzellikte. Özellikle rahat kullanıma uygun zarif modeller, günlük ve ofis kombinlerinizde öncelikli tercih edeceğiniz tasarımlar arasında.

Hafif estetik kalıplı ayakkabılar, stil sahibi hanımların tercih edeceği şıklıkta. Yuvarlak burunlu modeller ve kalın topuklu modern modeller benim en çok beğendiğim tasarımlar arasında oldu. İşte size Hotiç'in şık ayakkabı modelleri.


Siyah Beyaz Renklerinde Sonbahar Kombini


Sonbahar Kış mevsimi ile birlikte siyah renk kombinlerimizde ilk tercih ettiğimizdir. Ben de bugün size siyah beyaz şıklığında zarif bir kombin hazırladım. Sezon trendi olan oversize pelerin model ceketimizi, siyah kabarık bir etekle kombinlemeyi tercih ediyoruz.

Siyal zarif şal ve uzun çizme diğer seçtiğimiz parçalar. Siyah beyaz kombinimize yine siyah beyaz zarif bir deri çantayı aksesuar olarak tercih edebiliriz. Sizler de sezonda siyah renk şıklığında özel kombinler yapabilirsiniz.

Setrms 2014 Kap Modelleri

Setrms 2014 "Anadolu" Koleksiyonu zarif tasarım ve modellerle mağazalarda yerini almaya başladı. Özellikle trençkot ve kap modelleri enerjik ve modern tasarımlardan oluşmakta. Ekose deseler, tüvit kumaşlar, kapitonde detaylar öne çıkan parçalar arasında.

Sezon renklerinin trendleri arasında olan bordo koleksiyonda hakim renkler arasında. Yeşiller, kahveler, lacivertler diğer renk tonları olarak karşımıza çıkmakta. Özellikle serin mevsimle uyumlu kaplar tam da bu mevsimde tercih edeceğimiz parçalar arasında.


23 Ekim 2013 Çarşamba

Özel Gün ve Geceler İçin Aksesuar Modelleri



Özel gün ve geceler için aksesaur seçimizin her zaman ışıltılı ve şık modellerden olmalı. Kıyafetimizin albenisine göre modeller seçmeliyiz. Gold ve gümüş takılar her renk kıyafetle kombinlenebildiğinizden biz hanımlar için öncelikli tercih edilecek renkler arasındadır.

Ekol Kaban Modelleri

Ekol firmasi pantolondan, cekete, kabandan takımlara kadar birçok çeşitlilikte modeller üretmektedir. Ekol kaban modelleri ise ayrı bir şiklik ve zariflikte. Sizler için bugün Ekol kaban modellerinden örnekler hazırladım. Kış alışverişinize çıkmadan önce bu modelleri görmenizi öneririm.


Lc Waikiki 2014 Trenckot Modelleri

Lc Waikiki markasını sevmeyenimiz yoktur. Uygun fiyatları, birçok mağazası ve aile boyu alışveriş imkanı ile sevdiğimiz markalar arasında. 2014 Trençkot modelleri ise tesettürlü hanımların mağazada hemen ilk baktıkları parçalar arasındadır.

İnanın ben de her sezon Lc Waikiki'de muhakkak bir trençkot alırım. Bu sezon deri modellerinin fazlalığı gözüme çarptı. Deri modeller trençkotlarda olduğu gibi kısa ceketlerde de oldukça fazla. Özellikle genç kızlarımıza çok yakıştığını düşündüğüm trençkot ve ceket modellerini bu sezon incelemenizi tavsiye ederim.

İşte sizler için derlerdiğim yeni sezon Lc Waikiki trençkot modelleri..


Bordo Trenckot Kombini


2013 2014 Sonbahar Kış sezonunun öne çıkan en sıcak rengş bence bordo. Ben de bordoyu çok sevdiğim için size şık bir trençkot kombini hazırlamak istedim. Bordo trençkotumuz rugandan ve ışıl ışıl. Özellikle yağmurlu günlere tercih edebileceğiniz şıklıkta.

Sizler de sonbaharın enerjisin, renkli ve canlı kıyafetlerinizle karşılamak istiyorsanız böyle bir kombini her zaman önerebilirim. Bordo bir trençkota lacivert bir şal ve kot pantolon eşlik etmekte. Ayakkabımız ise yine canlı bir bordo renkten yana oldu.

Kuaybe Gider Elbise Modelleri

Kuaybe Gider şık elbise modelleri her sezon rahatlıkla giyebileceğiniz zariflikte. Sade ve düz formlardaki tasarımlar minimalist tarzı sevenlerin çok hoşuna gidecek diyebilirim. Tüm mevsimlerde zamansızlık ile her sezon rahatlıkla giyinmeyi sunan modeller renk ve model çeşitliliği ile beğenilerizi kazanacağa benziyor.

Özellikle çalışan hanımlar ofis ortamları için sadelikten ve rahatlıktan yana ise Kuaybe Gider konfor ve zarafeti elbise modellerinde birlikte sunuyor. Kendine özel çizgisi ile çok beğendiğim tasarımcılardan olan Kuaybe Gider hanımefendi kişiliği ile de takdir ettim başarılı kadınlardan diyebilirim.

İpekyol Ceket Modelleri

İpekyol spor ve klasik ceket modelleri ile tüm hanımlara hitap etmektedir. Muhafazakar yaşam biçimi tercih eden ve ölçülü giymeyi isteyen tüm hanımlar İpekyol 2014 yeni sezon koleksiyonunda kendileri için şık ceket modelleri bulabileceklerdir.

İşte size İpekyol'un birbirinden zarif ceket modelleri..


22 Ekim 2013 Salı

Tuay Karaca 2013 2014 Sonbahar Kış Modelleri

Tuay Karaca tesettür firmalarında kendi özel tasarımlarıyla moda severlerin beğenerek takip ettiği firmalar arasında. 2013 2014 Sonbahar kış modelleri hareketli ve enerjik kalıpları ile kışın kasvetli ve soğuk havasına renk getireceğen benziyor.

Sonbahar Kombinleri


Sonbahar mevsimi renklerin yeşilden sarıya döndüğü doğanın yeni giysilerini giydiği hüznün ve aşkın mevsimidir. Sonbahara özel kombinlerimiz ise farklı alternatif seçenekleri ile doludur. Özellikle trençkotlar bizim kurtarıcı parçalarımız arasındadır.

Bugün sizler için uçuş uçuş zarif bir trençkotun duygu yoğunluğu içindeki şık bir kombinini hazırlamak istedim. Ekru ve siyahın zarif bir şekilde kombinlenmesi trençkota özel bir zarafet katmakta.

Kombinimiz spor bir havada şık botlar ve kot pantolon eşliğinde serin mevsimle uyumlu bir görüntüde. Sizler de şık kombinler yaparak sonbaharda kendi stilinizi oluşturabilirsiniz.

İpekyol 2013 2014 Sonbahar Kış Hırka Modelleri

İpekyol giyim koleksiyonları ile sonbahar ve kış mevsimlerinde tüm hanımlara ayrı bir zerafet ve şık lık sunmakta. 2013 2014 Sonbahar Kış hırka modelleri sade ve klasik modeller kadar, hareketli ve enerik modelleri de içinde barındırmakta.

Özellikle kalem uzun eteklerinizin üzerine basic İpekyol hırka modellerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Renk seçenekleri ise oldukça zengin. Koleksiyondaki pastel tonlar öne çıkan zarif modeller arasında.

İşte size birbirinden şık hırka modelleri.


Zühre 2013 2014 Sonbahar Kış Eşarp Modelleri

Zühre tesettür firmaları arasında dış giyim üretimi ile sektörde büyük bir paya sahip. 2014 Sonbahar Kış eşarp modelleri yeni sezon koleksiyonuna göre tasarlanmış şık ipek eşaplardan oluşuyor. Şal mı ipek eşarp mı diye sorduğumuzda ipek eşarbı tercih ediyorsanız eğer, Zühre yeni sezon eşarp modellerini muhakkak görmelisiniz.

Zühre aynı zamanda bu sezon Huzur Sokağı dizisinin ana sponsorluğunu da üstlenmiştir. Dizideki karakterlerin de kıyafet sponsorluğunu da üstlenen firma, yeni sezon ipek eşarp modelleriyle de sezon trendlerini takip ettiğini göstermektedir.

İşte birbirinden zarif 2014 eşarp koleksiyonu..


21 Ekim 2013 Pazartesi

İpekyol 2013 2014 Sonbahar Kış Ayakkabı Modelleri

İpekyol 2013 2014 Sonbahar Kış ayakkabı modelleri tüm hanımlar için zarif bir şıklıkta diyebiliriz. Özellikle günlük giyime uygun modeller rahat ve konforu bir arada sunmakta. Süet model şıklığı kadar, deri modellerdeki elegan şıklıkta dikkat çekici.

İpekyol giyim koleksiyonlarındaki ince işçiliği, ayakkabı koleksiyonunda da harikulade yapmış diyebilirim. Modellerin dolgu topuk olması rahat kullanımı da yanında getirmekte. Platform tabanlı olan modeller de hanımların öncelikli beğeneceği modeller arasında diyebiliriz.

İşte birbinden şık 2013 2014 İpekyol Ayakkabı Modelleri..