30 Eylül 2013 Pazartesi

Yaz Kombinleri

Yaz aylarının sıcak günlerinizi geride bıraktık. Yaz kombinleri ise seneye kadar akıllarda kalacak şıklıkta. Stil danışmanları, şık tesettürlü hanımlar ne giymiş yaz boyu merak ediyor musunuz? Bugüne özel yazımızda şık tesettürlü hanımlarızdan yaz kombinleri derledik.

Esra Seziş'in zarif tarzı, Gönül Kolat'ın şık tasarımları, Hülya Aslan'ın tarz seçimleri, Kuaybe Gider'in elegan kombinleri, Kübra Tekin'in ışıl ışıl dünyası buguünkü yazımızda. Sizleri en şık tesettürlü hanımlarla baş başa bırakıyoruz.






Stil Danışmanlarının Kombinleri



Sizlerle tesettürlü hanımlarımızın kombinlerini paylaşacağız. Ne giymiş, ne ile kombinlemiş, hangi renk şal takmış, nasıl bir çanta kullanmış diye merak ediyorsanız eğer, her ay yayınlayacağımız bu yazımızı muhakkak takip edin. Kombin yapmak her zaman kolay değildir. Renkler ve desenleri kullanmak kişinin tarzına göre değişebilir. Bakalım sizler bu ayki stil konusunda, tesettürlü hanımlara rehber olan bu şık hanımların kombinlerini nasıl bulacaksınız.

Kübra Tekin;
Renkli kişiliği ve güler yüzü ile dikkatleri üzerine çeken Kübra Hanım’ı ağustos ayında abiye kıyafetler içinde görmekteyiz. Siyah ve gümüş pul işlemeli şık elbisesinin kendisine çok yakıştığını söyleyebiliriz. Biraz fazla iddialı bulsak da Kübra Tekin’e ne giyse yakışır diyoruz. Yaz aylarının düğün ve nişan mevsimi olduğunu düşünürsek Kübra Hanım’ın bu abiye elbiselerine bakmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca kendine has örtü şekli ile kıyafetinin uyumu da gerçekten çok şık.

Esra Seziş;
Hepimiz biliyoruz ki Esra Hanımın düğünü bu ay. Koşuşturması ve yoğunluğundan dolayı ağustos ayında çok fazla kombinlerini göremedik. Her zaman şıklığı ve zarif duruşu ile bizden tam not alan Esra Hanım, ağustos ayında kareli beyaz ceket içine giydiği asker yeşili bir elbise ve şalla görmekteyiz. Sade bir görüntü sergileyen Esra hanımın bu kombinini bizler de çok sevdik. Yazın en çok tercih edilen rengi maviyi ise krem bir elbise ile kombinleyen Esra Hanım’ın zincir şeritli saks mavisi çantası ise kombini ile gerçekten uyumlu. Yeşiltopuklar ailesi olarak Esra Hanım’a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Gönül Kolat;
Samimi yapısı, rengarenk dünyası ile Gönül Kolat hepimizin takip ettiği hanımlar arasında. Tasarımlarında özellikle renkli çizgileri ile hanımların beğenisini kazanmakta. Siyah üzerine renkli desenleri olan elbisesini, gerçekten çok şık bulduk. Özellikle belindeki zarif kuşak ve yaka detayı bir bütünlük halında. Eşarp ve şal rengindeki terciği ise gerçekten çok şık. Belki ayakkabı seçimini daha farklı bir modelden yana kullanabilirdi. Siyah kombin tercihi ise harikulade. Etek ve kol detayları gerçekten çok şık. Özellikle takı seçimini de çok beğendik.

Kuaybe Gider;
İşte bu ayın en beğendiğim kombini. Turuncunun dayanılmaz cazibesine ben de hayır diyemeyenlerdenim. Kuaybe Hanım’ı ağustos ayında turuncular içinde görmekteyiz. Özellikle jean dar paça pantolonla olan kombini, hem şık hem rahat olmak isteyen hanımlarımıza önerebiliriz. Yine turuncu bol pantolonlu kombini ve çimen yeşili şalı, bu iki rengin birbiri ile muhteşem uyumunu göstermekte. Çantası ise kombini ile tam bir uyum içinde. 


Gökyüzü Mavisi Elbise İle Yaz Kombini

Yaz günlerinde kombin yapmak çok daha kolaydır. Tek parça kolsuz bir elbiseyi uzun kollu ceketle tesettür kombin modeline çevirebiliriz. Beyaz bir ceket ya da bolero tarzında uzun kollu bir üst giyim sıklıkla kullanacağımız kıyafetlerimiz arasında yer alacaktır. Biz de bugünkü kombinimizde gökyüzü mavisi tonunda şık uzun bir elbiseyi tercih ettik.

 Mavinin her tonunu çok rahat kombinleyebilirsiniz. Ekru ya da beyaz tonları ile kullanabileceğiniz gibi açık tonlardaki yaz renkleri ile de kombinleyebilirsiniz. Dökümlü, kendinden dantelli yazlık hafif bir kumaş ile tasarlanan bu şık elbiseyi bir akşam yemeğinde ya da özel bir davette tercih edebilirsiniz. Birçok tesettür giyim markası yaz sezonuna özel elbise modelleri ile vitrinlerde yerini almıştır.

Sade bir şıklığı düşündüğümüz bu kombinde elbisemiz ile aynı tonda şal ve ayakkabıyı tercih edebiliriz. Aksesuar tercihlerimizi ise beyaz ve gümüş renginde kullanabileceğimiz gibi yine mavi tonlarda şık aksesuarları da kullanabilirsiniz.

Gökyüzü mavisi dendiğinde aklımıza masmavi bulutlar ve özgür bir şekilde uçan kuşlar da gelmektedir. Hayallerimizin en çok değer bulduğu mekanlar arasında gelen masmavi bir gökyüzü ve bembeyaz bulutlar bize mutluluğu ve mükemmel yaratılmış kainatı da gözlerimiz önüne sermekte. Modaya ilham kaynağı olan doğanın her rengi tasarımcılar için de beslendikleri çok büyük bir kaynaktır.


Kırmızı Kombinler



Kırmızı deyince aklınıza ilk ne gelir? Biz kırmızı dediğimizde, aklımıza ilk güller geldi. Sevginin ve tutkunun ifadesi olan güller. Aslında kırmızının biz hanımlar için apayrı bir yeri vardır. Kırmızı bir çanta, ya da ayakkabı. Aslında kırmızı ile sayabileceklerimizin sonu yoktur. Kırmızı dediğimizde sizlerin aklına ilk neler gelir diye sorsak, eminiz birçok farklı kıyafet ya da obje gözlerinizin önünden geçmektedir.

Her yeni bir sezonda, kırmızı hiçbir zaman gündemdeki değerini kaybetmez. Bayanların kırmızıya olan tutkusunu bilen tüm markalar, koleksiyonlarında kırmızının her tonunu tasarımlarına yansıtırlar. Sade bir kıyafeti kırmızı bir ayakkabı, şal ya da çanta ile hareketli hale getirebilirsiniz.

Sizlere kırmızıyı bir sürü ceket, etek, ayakkabı ve çanta da görmeniz için yine bol görselleri bir yayın hazırladık. Şimdiden söylüyoruz kırmızıya bir kez daha aşık olabilirsiniz. Sezon indirimleri devam ederken kırmızının hakim olduğu bir kıyafeti almak için acele edin deriz.

Bol Pantolon Modelleri



Yaz sezonunun sonuna yaklaştığımız şu günlerde, tüm markaların indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız eğer, işte size stil önerilerimiz. Bugüne özel tercihimiz bol pantolonlar. Yaz sıcaklarında güneşin kavurucu ısısından korunmak isteriz. Kıyafet seçimlerinizde rahatlığı ve şıklığı bir arada tercih ediyorsanız bol pantolonlar kurtarıcı parçalarınız olacaktır. Öncelikle uzun tuniklerle kullanabileceğiniz bol pantolon tercihlerinizi, tek renkten yana kullanabileceğiniz gibi, desenli ve çizgili kumaşlardan yana da kullanabilirsiniz.

Bol pantolonunuz altına babet ayakkabıları ve dolgu topuk modelleri tercih edebilirsiniz. Şık aksesuarlarla günlük stilinizi bol pantolonlardan yana kullanabilirsiniz. Yaz günlerinin son İndirimlerinde, benim de renk renk bol pantolonum olsun diyorsanız hangi markalarda bulabileceğinizi sizlere sunuyoruz.

Armine; Her sezon birbirinden iddialı tasarımlar ile tüm hanımlarımızın beğenisini kazanan firma, bu sezonda farklı model ve renk seçenekleri ile gardıroplarımızda yerini aldı. Armine bu sezon bol tunikler ve gömleklere koleksiyonunda sıkça yer vermiştir. Ayrıca yine renk ve model seçenekleri ile bol pantolon modelleri de çok çeşitlilikte bulunmaktadır. Armine’de %50 sezon indirimi devam ettiği şu günlerde siz de beğendiğiniz bol pantolon modellerini alabilirsiniz. Her yaşa ve her zevke hitap eden markanın kap ve pardösü modelleri de ayrıca en çok beğenilen tasarımlar arasında yer almaktadır.

Kayra; “Kelebekler” teması ile bu yaz adından sıkça söz ettiren marka, şu günlerde %50 yaz sezonu indirimi ile ürünlerini satışa sunmaktadır. Bu sezon özellikle Kayra firmasının denim kumaştan tasarlanan bol pantolon modeli, benim favori modellerim arasında yer almıştır. Bunun yanı sıra birbirinden farklı renk tonlarındaki kumaş bol pantolon tasarımlarını da görmenizde fayda var. Yaz indirimlerinde alışveriş tercihiniz için, gardıroplarınızda kurtarıcı parçalar arasında yer alan bir bol pantolon almanızı öneririz. Markanın birçok modeli için online alışveriş sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Tuğba Venn; 2013 İlkbahar – Yaz sezonunda marka modern çizgisi ile beğeni toplamıştır. Tesettür giyim markaları arasında, farkını özel tasarımları ile yansıtan markanın sezon sonu indirimi devam etmektedir. Bol pantolon modellerinde ise farklı renk seçeneklerini bulabilirsiniz. Tuğba online alışveriş sitesinden birçok modele ulaşabileceğiniz gibi, markanın Türkiye’nin çeşitli illerinde yer alan kendi mağazalarından da bol pantolon seçeneklerine ve diğer modellerine ulaşabilirsiniz

Ayrıca diğer birçok markanın koleksiyonlarında bulunan bol pantolon modellerini, tuniklerinizle kullanarak yaz günlerinde şıklığınızı oluşturabilirsiniz.

Eşarp ve Şal İndirimli Fiyatlar



Rengarenk şal ve eşarplar bu sezon gözlerimize bayram ettirdi. Tasarımlarda, renklerdeki çeşitlilik bu sezon adeta zirveye ulaştı. Her rengin birçok tonunu artık eşarp ve şallarda bulabiliyoruz. Kıyafetiniz ne renk olursa olsun, muhakkak kıyafetinize uyabilecek bir şal ve eşarp bulabilirsiniz. Gün geçtikçe yeni birçok eşarp ve şal markası, tesettür giyim firmaları arasında yerlerini almaya başladılar. Fiyatlar ve kalite, taleplere göre değişkinlik göstermektedir.

Yaz sezonu indirimleri devam ederken, sizler için bazı firmaların eşarp ve şal fiyatlarını araştırdık. Kalite, renklerdeki tonlar ve desen farklılıkları markaların fiyatlarına yansımaktadır. Aslında indirim döneminde eğer eşarp ve şal renklerinizde eksiğiniz varsa, tamamlamanın tam sırası.
Setrmsin eşarp modellerindeki desenler ve renkler dikkat çekici. Sezon renklerini eşarp koleksiyonunda kullanan Setrms’te birbirinden farklı birçok modele ulaşabileceksiniz. Aker ve Armine’de 2013 İlkbahar –Yaz sezonunda çok şık eşarp tasarımları ile tesettürlü hanımların beğenisini kazanmıştır. Kayra, İpekevi ve Lamra firmalarının şal modellerindeki renk tonları görülmeye değer. Bir rengin birçok tonunu artık bulabiliyorsunuz. Diğer birçok eşarp ve şal markasında ise çok cazip indirimleri bulabileceksiniz. İşte size birbirinden güzel eşarp ve şal modelleri.

Setrms: 99 TL yerine 64 TL
Aker: 104 TL yerine 73 TL
Kayra:119 TL yerine 95 TL
Lamra:110 TL yerine 90 TL
Armine:104 TL yerine 84 TL
İpekevi:75 TL


Louis Vuitton 2013 Eşarp Modelleri


Louis Vuitton eşarpları her koleksiyonda farklı tasarımlarla hanımların beğenisine sunulmaktadır. Özellikle markanın logosunu taşıyan eşarplar, daha fazla dikkat çekmekte. Eşarpların tasarımlarındaki renk geçişleri ve tonlamalar markanın sezon koleksiyonlarında adından söz ettirmekte. Tüm hanımların eşarp koleksiyonu ile de beğenisini kazanan marka, 2013 eşarp modellerinde ise yine kendi çizgisinde şık ve zarif modeller yapmıştır.

Markanın koleksiyonlarında birbirinden farklı tasarımlar, her sezon ses getirmektedir. Louis Vuitton deyince biz hanımların ilk aklına eşarplar ve çantalar geliyor. Dünyaca ünlü markalardan olan Louis Vuitton tarihi de dikkat çekmekte. Markanın doğuş hikayesi aslında çok ilginç. 1854 yılında sandık yapmakla başlayan Louis Vuitton, ilerleyen zamanda sarayın sandık ustası oluyor. Daha sonra Paris’te bir butik açarak gelir seviyesi yüksek Paris zenginleri için sandık yapmaya devam eder.

Louis Vuitton markasının en önemli özelliği deri ürünlerindeki işçiliğin el emeği olması. Beğenerek alınan çantaların her biri, el emeği olarak tek tek işleniyor ve tasarım harikası olarak vitrinlerde yerini alıyor. Markanın çantadan eşarba, kıyafetten şık aksesuarlara kadar, daha birçok alanda üretimleri devam ediyor.

Markanın tasarımlarında artık kişiselleştirilmiş ürünler ön plana çıkıyor. Özel sipariş ürünlerinde kişinin isminin baş harfleri çantaya işlenebiliyor. Dünyaca ünlü birçok isim Louis Vuitton ürünlerini kendileri için özel olarak hazırlatarak kullanmaktadır.

29 Eylül 2013 Pazar

Armine 2014 Ayakkabı Modelleri

Armine Giyim yeni sezonda şık koleksiyonları ile hanımların beğenesini kazandı. Bu sezon özel ayakkabı modellerinde özellikle leopar tasarımlar dikkat çekmekte. Koleksiyondaki kapitone tasarımlar ise hanımların beğenisini kazanacak.

Sezon renkleri bordo, siyah ve mavi dikkat çeken renkler arasında. Deri ve süet modeller çalışan hanımlar için kombinlerinde şıklık oluşturacak. Armine tüm koleksiyonları ile mağazalarda yerini almaya başladı bile. İşte Armine'nin en şık ayakkabı modelleri.


Sezon Trendi Zincir Saplı Çantalar

2013 2014 Sonbahar Kış sezonunda birçok trend öne çıkmakta. Çanta modellerinde ise zincir saplı çantalar sezonun trendleri arasında. Dünyaca ünlü birçok markanın koleksiyonlarında zincir saplı çanta modellerin ağırlığını görmekteyiz. Özellikle zımba detaylı modeller de sezonun beğenilenleri arasında.

Renk olarak siyah bordo ekrular bu modele en çok yakışan tonlar. Sade kıyafet kombinlerinizde tercih edebileceğiniz gibi, minimalist formlardaki kombin tercihlerinizde de bu modeli tercih edebilirsiniz. Hafta içi mesai zaman diliminizde kullanabilirken, hafta sonu denim kumaşlarla birlikte zincir saplı çantaları kullanabilirsiniz.


Armine 2014 Elbise Modelleri

Yeni sezona en özel tasarımlarla giriş yapan Armine, elbise modelleri ile iddialı bir hava estiriyor. Birbirinden şık elbise modelleri, sezon trendleri kreasyonda öne çıkan parçalar arasında. Pelerind detaylar, peplum modeller, plise stiller Armine'nin elbise koleksiyonunda gözümüze çarpan tasarımlar.

Çalışan hanımların ofis gardroplarına özel bir çok modelle 2014 sezonuna merhaba diyen Armine, renk skalası ile tüm hanımlarım zevkine hitap etmektedir. Kırmızıdan, siyaha, petrol mavisinden, ıhlamur yeşillerine kadar birçok sezonun trend renklerini görmekteyiz.

İşte Armine'nin 2014 Sonbahar Kış elbise modelleri


28 Eylül 2013 Cumartesi

Sarı ve Yesilden Muhtesem Kombin

Sarı ve yeşil renklerinin uyumunu her zaman sevmişimdir. İster yaz olsun ister kış, bu iki rengi her mevsimde kombinleyebilirsiniz. Floral desenli sarı üzerine yeşil çiçek motifleri sezonun trendleri arasında. Sarı kısa ceket ise sonbaharda koyu renklere bir alternatif olarak tercih edebileceğiniz türde.

Trendleri takip ederek sezonda tarzınızı her zaman koruyabilir ve şık olabilirsiniz. Mevsim geçişleri ile de uyumlu bu kombini bir gündüz programınızda ya da ofis mesainizde tercih edebilirsiniz.

27 Eylül 2013 Cuma

En Güzel Abiye Modelleri

Özel günler ve geceler.. Kıyafet seçimimiz böyle zamanlarda her zaman zor olur. O modeli mi seçsem, bu modeli mi seçsem, o renk mi olsa, bu renk mi olsa.. Bir türlü karar veremeyiz. Abiye seçiminizde en önemli bir kaç konuyu bilmeniz yeterli aslında.

Gideceğiniz davetin önemi ve size yakınlığı ile kıyafet seçiminizi ayarlayabilirsiniz. Uzak bir arkadaşınızın ya da akrabanızın düğün ya da nişanı ise daha sade ve zarif modelleri seçebilirsiniz Dantel ve pul işlemeli modellerden de kaçınmalısınız.

Renk tercihiniz de çok önemlidir. Sezonun yükselişe geçen renkleri tercih etmenizi öneririz. Kendinize en yakıştırdığınız rengi de seçebilirsiniz. Yaz günlerinde soft ve açık renkleri tercih edebilirken, kış günlerinde bordo siyah yeşil renklerini tercih edebilirsiniz.




26 Eylül 2013 Perşembe

Aker Canta Modelleri

Aker yeni sezonda en şık çanta modelleri ile vitrinlerde yerini almaya başladı. Desen ve renk seçeneklerinin çok olduğu koleksiyonda, leoparlar sezon trendi zincir saplu çantalar ön plana çıkmakta.

Klasik çanta modellerinin yanı sıra spor ve özel gün aynı zamanda geceler içinde iddialı çanta modelleri Akerin yeni sezon koleksiyonunda bulunmakta.. İşte size özel Aker çanta koleksiyonu..



Pierre Cardin Esarp Modelleri

Pierre Cardin her zaman farklı desen ve modelleri ile sezonun öne çıkan koleksiyonları arasında. Bu sezonda en zarif ve şık eşarp modelleri ile mağazalarda yerini almaya başladı. Stil sahibi ve çalışan hanımların öncelikli tercihi olan marka, her zaman gardıroplarımızda yerini alacak eşarp modelleri ile dikkatleri ön plana çekiyor.

Pierre Cardin, desen ve renk zenginliğinde de kadınların adeta gözdesi. İpek eşarbın yeniden formanlandığı modeller modern yorum ve işçilikle sezonun trendleri arasında.

İşte size Pierre Cardin eşarp modelleri..


Cacharel Esarp Modelleri

Cacharel eşarp modelleri bu sezonda klasikten öte feminen bir çizgi arasında. Modeller sonbahar kış sezonunun öne çıkan trendlerinden.

Özellikle monokrom formlardaki desenler çoklukla görülmekte. Serin mevsimle uyumlu renk skalası ise Cacharel'in Sonbahar kış koleksiyonuna hakim.

 İddalı, feminen ve modern. İşte bu terimler Cacharelle özdeşleşen nitelemeler. İpek eşarp koleksiyonu ile adeta hanımların göz bebeği.

 İşte size Cacharel Eşarp Modelleri.

Aker Esarp Koleksiyonu

Aker 2013 2014 Sonbahar Kış sezonunda en iddialı eşarp koleksiyonu ile hanımların beğenisini kazandı. En modern desenler ve renkler stil sahibi hanımların beğenisine sunuldu. Koleksiyonda öne çıkan renkler ise sezonun trendleri olan bordo, ekru, mavi ve siyah.

Bu sezon Aker ipek eşarp modelleri ile modern ve şehirli hanımların gönlünde yer edindi. Farklı model gruplarından oluşan koleksiyon sade renk kombinlerinizde tercih edeceğiniz desen ve renklerle dolu. İşte size Aker 2013 2014 Sonbahar Kış Eşarp Koleksiyonu.


Armine Esarp Koleksiyonu

Armine 2013 2014 sonbahar kış eşarp koleksiyonu en modern desen ve renklerden oluşmaktadır. Sezonun trend tüm desenlerini Armine koleksiyonunda görmekteyiz. Leopar, çizgili modeller, floran desenler öne çıkan parçalar arasında.

25 Eylül 2013 Çarşamba

Kayra Tunik Modelleri

Kayra 2013 2014 sonbahar kış sezonuna zarif ve tunik modelleri ile hanımların beğenisini kazandı. Renk ve model çeşitliliği Kayra'nın koleksiyonunda oldukça zengin. Özellikle minimalist farklı modeller göze çarpıyor. Sezonun trend renklerini ise Kayra tunik modellerinde görmekteyiz.

Kot tunikler de bu sezon Kayra'nın koleksiyonunda oldukça rağbet gören modeller arasında gelmektedir. Şık kombinler için tunik ve pantolon tercihlerini her zaman kullanabilirsiniz. Tunik modelleri aynı zamanda konfor ve rahatlık da sağlayacaktır.

Toparlayıcı ve düzgün kalıplarla modeller favorilerimiz arasına girdi bile. Sezonun en çok tercih edilen kumaş yapısını ise modellerde görmekteyiz. Şehirli ve güçlü kadının profili çizen Kayra en özel tasarımlarla bu sezonda iddialı. İşte size en şık Kayra tunik modelleri.


Çalışan Hanımlar İçin Kombinler

Çalışan hanımlar için hergün kombin yapmanın zorlukları çoktur. Sezonun trendleri takip etmek, renklerine göre kombin yapmak adeta bir zorunluluktur. En önemlisi ise şık ve zarif bir duruş sergilemektir. Yaz mevsimi ve kış mevsimi kombin tercihlerimiz için en önemli etkendir.

Kışa özel kombinlerinizde etek ceket takımları öncelikle öneriyoruz. Klasik bir görüntü sağlayarak ofiste en uygun kombini de yapmış olursunuz. Bununla birlikte tunik pantolonar, ya da gömlek ve etek kombinlerini de tercih edebilirsiniz.

Sezonun trendlerinden geri kalmadan sizler de şık kombinler yapabilirsiniz. Renk uyumu, eşarp seçimi çanta ve aksesuar modellerini kıyafetinizle en uyumlu olanlardan tercih etmelisiniz. Kışın koyu tonları tercih ettiğiniz gibi, canlı renklerden de asla vazgeçmeyin.






Aker 2013 2014 Sonbahar Kış Eşarp Koleksiyonu

Aker birbirinden şık desen ve renklerde eşarp koleksiyonunda yine iddialı olduğunu gösterdi. 2013 2014 Sonbahar kış eşarp koleksiyonunda ipeğin desenler üzerinde ne derece harikulade bir etki yarattığını görmekteyiz. Tesettür giyim modelleri ile olduğu kadar, eşarp modelleri ile de adından söz ettirmektedir.

Aker'in yeni sezon eşarp koleksiyonunda sonbahar kışın en popüler renk seçeneklerini görmekteyiz. Mor, bordo, siyah, kahve, ekrular sezona hakim renkler arasında gelmektedir. Özellikle sezonun en popüler trendi olan leopar desen Aker'in koleksiyonunda farklı birçok modelde kullanılmış.

Puantiye desenler, asimetrik çizgiler, çiçek desenleri ve renk blokları Aker'in  model seçenekleri arasında. Bunlarla birlikte minimalist sade renk ve desen detaylarının da bulunduğu farklı birbirinden eşsiz modelleri görmekteyiz. Aker bu sezon da hanımların gönlünü feth edeceğe benziyor.


24 Eylül 2013 Salı

Aker El Yapımı Leopar Çantaları

Özgün tasarım çizgileriyle kadın moda severlerin beğenisini toplayan Aker, 2013/2014 sonbahar kış koleksiyonunda yer alan leopar desenli çantalarıyla öne çıkıyor. Derileri İtalya’dan getirilen ve İstanbul’da usta ellerde hayat bulan el dikimi leopar temalı Aker çantalar, kaliteli malzemesiyle uzun süreli bir kullanıma imkan veriyor.

Aker yeni sezon çantalardaki gölge oyunları ile bütünleşen leopar desenleri, Aker kadınının stiline elegan bir duruş kazandırıyor. Leopar teması ve dorenin kıskandıran güzellikteki uyumuyla dikkat çeken Aker yeni sezon çantalar; dikdörtgen, kare ve silindir formları, farklı askı boylarıyla fonksiyonelliğini de gözler önüne seriyor.

Tabanı, askı ve fermuar kenarları %100 deri olan Aker leopar temalı çantalar; her dönemde beğenilen leopar desenini, dore ve ipekle harmanlayarak fark yaratıyor. Aker leopar temalı çantalar, uzun yıllar modası geçmeden kullanılabilecek giysi ve aksesuarlara ev sahipliği yapan yatırım gardıroplarının vazgeçilmezi olacak.



Aker çantaları, seçkin satış noktaları ve Aker Mağazaları’nda bulabilirsiniz.


Tesettür Kap Modelleri

Yaz mevsimi ile birlikte kaplar biz hanımlar için önemli kıyafetlerimiz arasında yer alır. Tesettür kap modelleri ile birçok marka en özel tasarımlara imza atar. Tesettür giyim markalarının yaz sezonu için giy çık diye tabir edilen kap modelleri birbirinden şık ve modellerle hanımlara bir şıklık sunmaktadır.

Rengarenk tonlardaki kap modelleri yaz aylarının vazgeçilmez bir ürün grubudur. Kayra, Setrms, Armine, Tugba&Venn ve birçok tesettür giyim markası modern ve şehirli hanımların stil tarzlarını karşılamak için yeni kalıp ve formlarda tasarımlar yapmaktadır.

Özellikle beyaz ve pastel tonlardaki kaplar tüm hanımların yaz aylarına özel tercih ettikleri kap renkleridir. Bununla birlikte pembeler, kırmızılar, maviler yaz aylarında en çok rağbet edilen renklerdir


Sarı ve Yeşil Bu Kombinde Birleşti

Tesettür kombinlerinde canlı renkler arasından en çok sarı rengi ve yeşil rengi tercih ederiz. Özellikle yaz günlerinde sarının enerjisine kapılırız. 2013 ilkbahar yaz sezonunun öne çıkan renklerinden olan sarı için çok özel bir kombin hazırladık.

Sarı üniformatik kesim kısa ceketimizi, sezonun trend desenlerinden olan floral bir etek modeli ile kombinliyoruz. Şal olarak su yeşilin hakim olduğu rengi seçiyoruz. Etek modelimiz hareketli olduğundan eşarp ve şal seçimlerimizi tek renkten yana yapmalıyız.

Su yeşili açık şık bir ayakkabı, sarı kısa kulplu deri çanta ve kombinimizi tamamlayan diğer aksesuarlarla yaz özel şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Elegan tarzınızı sezon trendlerini takip ederek sürdürebilirsiniz. Özel kombinler özel hanımların tercihidir.


Tesettür Giyimde Detaylar

Tesettür giyim markaları her sezin yeni koleksiyonlarla tüm tesettür hanımların beğenisini kazanmaktadır. Birçok model ve renkteki tasarımlar her hanımın zevkine göre hitap etmektedir. Kıyafet alışverişlerinizde kendi stil ve tarzınıza göre modeller seçmelisiniz.

Moda yatırımınızı yaparken modellerdeki sezon trendleri, renkleri ve desenlerini ön planda tutun. Bir kıyafetteki ince işçilik o modelin el emeğinin de ne kadar ustalıkla kullanıldığını gösterecektir. Tesettür giyim modellerinde en önemli şıklıklar detaylarda gizlidir.

Özel gün ve geceler için abiye modeller ve şık takımları tercih ederiz Size en özel detaylarla işlenmiş çok şık modeller tanıtacağız. Bu özel tasarımların ince işçiliği ise görülmeye değer.


23 Eylül 2013 Pazartesi

Pembe Şıklığında Kombin

Pembe gönlüm sende tabiri ile pembe gönüllerde taht kurmuştur. Size pembe şıklığında zarif bir kombin hazırladık. Kendini genç hisseden tüm hanımefendiler için bu şık kombinimizi önerebiliriz.

Kendinden çizgili zarif keten kumaştan olan elbisemizi içine beyaz bir gömlek giyerek kombinleyebilirsiniz. Armani jeans açıkmercan bir çanta yine mercan tonlarında bir şal ile kombinimizin geçiş renklerini birleştirebiliriz.

Takı aksesuarlarımızı da elbisemizin geçiş renklerinden her birini tercih edebiliriz. Şık bir pudra pembe saat, yine aynı tonlarda zarif bir bileklik bizim tercihimiz. Bahar ve yaz renkli geçsin enerjiniz her daim sürsün.


Armine 2013 2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Armine 2013 2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu en özel tasarımlarla vitrinlerde yerini almaya başladı. Her sezon başarılı kreasyonlara imza atan Armine, bu sezon da tesettürlü hanımların beğenisini kazandı. Koleksiyonda pardesüden kabana, ceketten elbiseye kadar birçok farklı model grubunu görebilmekteyiz.

Modern ve kentli hanımefendilerin tercihi olan Armine sezon trendlerini koleksiyonunda ustalıkla kullanmış. Leopar desenler, deri detaylar, tüvit kumaşın cazibesi, dantel işlemeler göze çarpanlar arasında. Özellikle modern kalıpları ve işçiliği Armine markasını her zaman farklı bir yere oturtmuştur.

Sezon trend renklerini de Armine koleksiyonunda görmekteyiz. Bordo, siyah, ekru, morlar koleksiyonda öne çıkan renkler. Açık tonlardan ve canlı renklerden vazgeçemeyen hanımlar için de en özel tasarımlar ve renkler bulunmakta.

İşte Size Armine 2013 2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu


Kayra 2013 2014 Pardesü Modelleri

Kayra 2013 2014 Pardesü Modelleri sezon trendlerinin çizgilerini yansıtmakta. Peplum detaylar, deri biyeler, pilise modeller ve birçok özel tasarımı Kayra'nın yeni sezon koleksiyonunda görmekteyiz.

Her sezon başarılı kreasyonlara imza atan Kayra, abiye ve trençkot modelleri ile de moda severlerin beğenisini kazandı. Özellikle Kayra ile bütünleşen abiye elbise modellerini hemen hemen her sezon görmekteyiz.

Kayra pardesü modellerinde sezon trend renklerinizi görmekteyiz. Siyah, ekru, ıhlamur yeşili öne çıkan renkler arasında. Soğuk kış günlerinde Kayra pardesü modelleri içinizi ısıtacak. Tasarımlarda minimalist formlar olduğu gibi, daha gösterişli ve keski çizgilerin olduğu modelleri de görmekteyiz.

İşte size 2013-2014 Sonbahar Kış Kayra Pardesü Modelleri.


Kayra Etek Modelleri

Kayra 2013 2014 Sonbahar Kış koleksiyonu ile görücüye çıktı. Birbirinden şık etek modelleri ise tüm hanımların en çok tercih edeceği tasarımlar arasında yerini aldı bile. Kayra yeni sezon koleksiyonu ile online satışlarına da başladı.

Kayra etek modelleri rahat ve konforu seven hanımlar için özenle tasarlanmış. Şık duruşu ve feminen algısı ile tüm hanımlar bu kış muhakkak bir kayra etek koleksiyonundan alacağa benziyor. Sezon renkleri siyah, ıhlamur yeşili, lacivert, kahve ve bordolar öne çıkan renkler arasında.

Serin mevsimle uyumlu etek kumaşları elegan duruşları ile estetik bir algıya sahip. En yeni etek modellerini sizler için hazırladık. Stil giyinmek modayı takip etmekle birlikte, sizin kendinize yakıştırdığınızdır.

Sezon Trendi Bordo Kombin

2013 - 2014 Sonbahar Kış sezonunun en önemli trend renklerinin başında bordo gelmektedir. Bu sezon bordo kombinlerin hakimiyeti ise oldukça fazla. Sizler için sonbahar kış mevsimine özel bordo rengin hakim olduğu, üzerinde yeşil ve mavi floral desenlerin bulunduşu şık bir trençkot kombinimiz için seçtik.

Trençkotum etek kısmı bol olduğu için altına dar parça bordo bir kumaş pantolonu tercih ediyoruz. Serin mevsimler uyumu bu kombinler tüm tesettürlü hanımlar için uygulanabilecek tarzda. Kombinimizde yine sezon trendi ıhlamur yeşilini de kullandık. Trençkotumuzun içinde de bulunan ıhlamur yeşilini çantamızdan yana kullandık.

Bordo bir ayakkabı ve saat, ayrıca şık bir şalla da kombinimizi tamamlıyoruz. Aksesuar seçimini trençkotumuzun üzerindeki renk seçeneklerinden de kullanabilirsiniz. Modern ve şehirli hanımların tercihi trençkot kombinleri her zaman dikkatleri üzerine çekecektir.

22 Eylül 2013 Pazar

Pembe ve Mor'un Cazibesi

Renkler bizim kişiliğimizi de yansıtır. Güne hangi ruh haline ile uyanırsak renk seçimimizi de ona göre yaparız. Pembe ve mor bize enerji ve hareket katacak renklerin başında gelir. Yazın doğal rengi ile bütünleşildiğinde, kışın soğuk günlerine inat renklenmek istediğimizde hep bu iki renkten yana tercih yaparız.

Pembe ve mor kıyafetler feminen bir duruşta sağlayacaktır. Çalışan hanımlar için ise pozitif bir görüntü verecektir. Kombinlenmesi ile kendi bir ton koyu ya da açık renkleri ile yapıldığında sofistike bir hava verecektir. Siz siz olun bu renklerden asla vazgeçmeyin.






Tesettür Etek Ceket Kombinleri

Tesettürlü hanımlar için kombin yapmak biraz meşakkatlidir. Birçok parça ve aksesuar tam bir uyum içerisinde olmalıdır. Etek ceket kombinleri ise en kolay ve pratik yöntemlerle yapılmalıdır. Bu kombinimizde sezont rendi olan gri pileli bir eteği yine gri siyah konturlu şık bir ceketle kombinledik.

Eşarp seçimimizi asitmetrik desenlerden yana kullanıyoruz. Çantamız ise büyük ve klasik modellerden kullanabiliriz. Kombinde tek renk hakimiyetini kırmak için siyah şık bir çizmeyi tercih ediyoruz.

Yüzük, saat ve bileklik en önemli aksesuarlarımız arasında gelmektedir. Sizler de stilinizden ve tarzınızdan ödün vermeden sezon trendleri içinde şık kombinler yapabilirsiniz.


Floral Desenler

Sezon trendlerinin en çok konuşulduğu konulardan birisi de floral desenlerdir. Etek, ceket, pantolon ve elbise floral desenleri çok severek kullanmaktayız. Yaz aylarında özellikle canlılık ve renkli görünmek için bu model ve desenleri tercih ederiz.

Yaz aylarında tatil ve deniz deyince aklımıza hemen kıyafetler gelir. En özel kıyafetler ve modelleri giymek isteriz. Hafif ve yumuşak siluetler zarif ve şık duruş yaz tatili için tüm hanımların arzusudur. Floral deseli modeller ise her sezon yükselen trendini güçlendirmektedir.


Kürk Modelleri

2013 2014 Sonbahar Kış mevsiminde en trend modeller arasında kürk yine en başta gelmektedir. Yılları boyu hanımların kürklere olan düşkünlüğü her daim sürmüştür.

Kürk yıllarca dokusu ve görüntüsü ile lüksün ve zerafetin simgesi olmuştur. Soğuk kış günlerinde, özel gece ve davetlerinde hanımlar için kürk öncelikli seçenek olarak gelir.

En trend kürk modellerini sizler için derledik.


Pembe Kaban Modelleri

Bu kış en çok göreceklerimiz arasında pembe kaban modelleri gelmektedir. Kışın soğuk günlerine karşı renkli giyinmeyi tercih edenler için pembe kaban tercihlerini önerebiliriz. Enerjik ve feminen duruş için en sezonun en trend modelleri ise sizinle.


Chanel Çanta Modelleri

Chanel her sezon kalite ve konforu hanımlarımıza sunuyor. Chanel çanta modelleri bu kış moda severlerden yüksek puanlar aldı. Lüksün ve konforun adı olan Chanel en şık çantalarını siz hanımlar için tasarladı.

Kayra Abiye Elbise Modelleri

Kayra 2013 2014 yeni sezona şık tasarımlarla giriş yaptı. Kayra abiye elbise modellerinde ise şifon, dantel ve özel pul payet işlemelerine yer vermiş. Özel gün ve geceler için hanımların ilk tercihi olan Kayra modelleri şimdi sizlerle.


21 Eylül 2013 Cumartesi

Trenckot Kombinleri

Sonbahar mevsiminde trençkotlar dış giyim için en önemli kıyafetlerimiz arasında gelir. Serin mevsimler uyumlu trençkot kombinleri ise çok kolay ve pratiktir. Her zaman gardıroplarınızda siyah bir tençkotunuz olmalı. Siyah bir eşarp ve çanta ile pratik bir şekilde kombinleyebilirsiniz.


Siyah Özel Bir Kombin

Siyah renk kış mevsiminin en çok tercih edilen renkleri arasında gelmektedir. Siyah renkle yapılan kombinler hanımlar için bir kolaylıktır. Koyu renklerin en belirgini siyah her renkle kolay kombinlenebilmektedir.

Kış mevsimine özel çok şık bir kombin


Tesettür Giyim Kombini

Tesettür giyimde kombin alternatifleri çoktur. Uzun bir hırka altına giyeceğimiz kot günlük stilimizi de oluşturur. Bu sezon en çok tercih edilen ekru renk hırkamızın tasarımı oldukça şık.

Yine sezon trendi olan leopar bir eşarpla kombinimizi tamamlayabiliriz. Açık kahve bir çanta ve ekru botlar sonbaharda en çok kullanılacak kombinler arasında gelmektedir.


Zara Kaban Modelleri

Zara klasik kesim kaban modelleri ile yeni sezonun trend modellerini de moda severlerin beğenisine sunmuştur. Kaban ve manto modellerinde detaylar ve şıklık öne çıkanlar arasında.

Zara Kaban Modelleri bu kış soğuk kış günlerinin kurtarıcısı olacak.