6 Kasım 2013 Çarşamba

Kuaybe Gider Yelek Modelleri

Kuaybe Gider tasarımcı hanımlar arasında özel bir yere sahip. Kendi tarzı ve çizgisiyle her sezon bütün hanımların merakla beklediği modeller arasında geliyor. Klasik haline gelen yelek modelleri ise, maskülen modayı seven hanımların en çok beğendiği tasarımlar arasında geliyor.

Yelek başlı başına soğukla sıcak arasındaki serinliği dengede tutan ve bu anlamda işlevsel bir görevi olan bir giysidir. Yelek bu fonksiyonel durumuyla aynı zamanda da kıyafet bütünlüğü içinde monotonluktan çıkıp tekbaşına kıyafetlerimize hareket sağlayan apayrı bir unsurdur.

Bu anlamda da, abartısız ve sade bir çizgide devam eden Kuaybe Gider, yelek tasarımında da sadelikten ve zarafetten vazgeçemeyen hanımların özellikle ilk adresi olmaktadır. Natural ve şeffaf modeller bir yandan yelek modellerinde vintage bir hava estirmektedir.

Modern hayatı benimseyen ve şehirli yaşam tarzı olan hanımların, uzun tuniklerinin üzerine tercih ettikleri bu yelekler, elegan bir hava sağlayarak rahat ve şık bir kullanım imkanı da sağlamaktadır. İşte yeni sezonun en beğenilen Kuaybe Gider yelek modelleri..









4 yorum:

  1. ben yelek satın almak istiyorm burdan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba;

      http://shop.kuaybegider.com/

      web sitesinden satın alabilirsiniz.

      Sil
  2. Slm ben yelek almak istiyorum ama siteye ve fiyata ulasamiyorum yardimci olurmusunuz lutfen

    YanıtlaSil
  3. Nasil sparis verebilirim yada fiyat gorebilirim yardimci olurmusunuz lutfen

    YanıtlaSil