1 Kasım 2013 Cuma

Kısa Boylu Kadınlar Nasıl Giyinmeli

Doğru giyinmek öncelikle vücut yapınızı iyi bilmekle olacaktır. Eğer kendinizi kısa boylu hissediyorsanız size vereceğim ufak giyinme ipuçları ile kendinizi daha uzun gösterebilirsiniz. Doğru kombinleri, doğru parçaları gelin birlikte öğrenelim.

-Renk seçiminize dikkat edin: Kısa boylu hanımlar rengarenk giyinmek yerine tek renk tonunda giyinmeyi tercih etmelidirler. Böyle bir tercih sizi daha uzun boylu gösterecektir.

-Ayakkabı tercihinize dikkat edin: Kısa boylu hanımların ilk ayakkabı tercihi topuklu ayakkabılar olmalıdık. Özellikle çalışan hanımlar topuklu ayakkabı tercihi ile daha şık bir görüntüye sahip olurken, daha uzun boylu da görüneceklerdir.

-Etek tercihlerinize önem gösterin: Çok bol ve pileli etekler yerine, daha sade kalem etek formlarını tercih edebilirsiniz. Tabi ki altına ayakkabınız topuklu ayakkabı olmalı.

-Aksesuar olarak kemerleri kullanın: Kemer bedeni ikiye böldüğünden daha uzun bir görüntü verecektir. Kemer tercihinizde kalın kemerler yerine, ince kemerleri tercih edebilirsiniz.

-Dikey çizgili modelleri seçin: Bu yöntemi her hanım artık bilmektedir. Enine çizgiler sizi kilolu ve kısa gösterirken, dikey çizgili elbiseler sizi daha uzun ve zayıf gösterecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder