6 Ekim 2013 Pazar

Zühre 2013 2014 Sonbahar Kış Koleksiyonu



Zühre Pardesü 2013-2014 Sonbahar&Kış Koleksiyonuyla Sizleri Isıtacak!

Türkiye ve Ortadoğu başta olmak üzere toplamda 19 ülkeye ihracat yaparak, bayan dış giyim sektöründe 2004 yılından bu yana hızlı adımlarla ilerleyen ve kaliteli ürünleriyle her sezon dikkatleri üzerine çeken Zühre Pardesü, yeni sezonda da iddialı modelleriyle bayanların gözdesi olmaya aday.

Marka, yeni sezonda ürün tasarımlarını yenilikçi, modernist ve minimalist bir çizgiye oturtarak, sade detaylarla da güçlendirdiği modelleriyle karşımıza çıkıyor. Ürünlerinde ağırlıklı olarak siyah,laci,kırmızı,petrol ve camel renkleri kullanan Zühre Pardesü, kumaş olarak ise; kazayağı, ekose, gabardin ve kapitoneye ağırlık veriyor. Lazer kesimli, deri, kürk ve gold detaylar ise koleksiyonda dikkati çeken ilk parçalardan. Zühre Pardesü’nün Sonbahar&Kış sezonu ürünlerinde; 100cm ile 125 cm arası kap ve kaban, 130cm ile  1.42cm  arası pardesü-manto modelleri ve geniş tutulan beden aralığı seçenekleriyle bütün bayanlara alternatif sunabilecek zenginlikte bir koleksiyona sahip.

Son yıllarda yaptığı medya yatırımlarıyla da sektörde marka algısını güçlendiren ve kullanıcılarıyla tüm iletişim mecralarında güçlü bağlar kurmayı hedefleyen Zühre Pardesü, ATV’nin sevilen dizisi Huzur Sokağı’nın Ana Sponsoru oldu.

Yeni sezon ürünlerini geçtiğimiz günlerde İstanbul’da bulunan merkezinde iş ortaklarının beğenisine sunan Zühre Pardesü'nün tüm koleksiyonu raflardaki yerini aldı.















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder