5 Ekim 2013 Cumartesi

Pınar Şems Koleksiyonu



Pınar Şems 2014 bayram özel koleksiyonu ile gardırobunuzda olması gereken en şık modelleri sizler için tasarladı. Özel gün ve gecelerde tercih edeceğiniz modeller kadar, bayramda ya da özel bir akşam yemeğinde minimal detaylarla kombinleyeceğiniz şık tasarımlar Pınar Şems koleksiyonunda.

Şıklığından ödün vermeyen stil sahibi hanımların tercihi olan Pınar Şems bayram özel koleksiyonu, sezon trendleri ile karşımıza feminen ve iddialı modellerle çıkıyor. Brokar kumaşların parıltılı elbiselerde hayat bulması, sezonda iddialı parçalar arasında yerini alacağa benziyor.

Dantelin geçmişten günümüze kadar cazibesine kapılan tasarımcılar, bu sezonda danteli en şık elbiselerde kullanmaktalar. Pınar Şems’in dantel detaylı modelleri, romantizmin sessiz ve sakin ayak seslerini kulağımıza getiriyor.

Leopar desen ise bu sezon her yerde. Pınar Şems’in koleksiyonunda leopar kumaşlı zarif şık elbise, bizim favori modelimiz oldu bile. Siyah üzerine üçgen zarif bel detayı ile daha zayıf görünmenizi de sağlayacak olan bu şık elbise, elegan bir görünüm ile şıklığınızın resmi olacaktır.

Pınar Şems 2013 koleksiyonu kumaş detayları ve modelleri ile bu kışın tercih edilecek modelleri arasında. Sizler de bayram alışverişinize çıkmadan önce Pınar Şems yeni sezon koleksiyonuna göz atabilirsiniz.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder